• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Wat is de kleurtemperatuur 2700 Kelvin?

De kleurtemperatuur 2700 Kelvin staat bekend als 'extra warm wit'. De naam zegt het al; qua licht geeft het een extra warme tint af, dat vooral een sfeerverhogend effect heeft. Om die reden is LED verlichting in 2700 Kelvin erg populair in onder andere restaurants, kroegen, theaters en hotels. Tegenwoordig zie je op deze plekken ook steeds meer sfeervolle LED Filament lampen in diverse vormen en maten. De ontspannen sfeer die LED verlichting in de lichtkleur 2700 Kelvin oproept stelt gasten direct op hun gemak. In huis is deze kleurtemperatuur vooral geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte die vooral bedoeld is om te ontspannen. Verder beschikt Lampdirect over een zeer breed assortiment aan dimbare LED lampen in 2700 Kelvin en diverse Smart Verlichting, die je kunt bedienen met je smartphone, tablet of zelfs met je eigen stemgeluid.

 

2700 Kelvin bar
Retro Vintage bulbs
2700 Kelvin home
Restaurant 2700 Kelvin

 


 

Populaire LED verlichting in 2700 Kelvin