Voordeelpak 10X Noxion LED Bolt G9 3.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 32W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Voordeelpak 10X Noxion LED Bolt G9 3.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 32W

Beschrijving Voordeelpak 10X Noxion LED Bolt G9 3.5W 827 | Dimbaar - Zeer Warm Wit - Vervangt 32W

Interessant om te weten

 • Voordeelpak (10 stuks)
 • Compacte Noxion G9 steeklamp
 • Kies voor LED
 • Zeer zuinig
 • Helder licht
 • 2700K - Extra warm wit licht
 • Dimbaar

Voordeelpak (10 stuks)

Met dit voordeelpak (10 stuks) profiteer je maximaal van een absolute bodemprijs én de hoge kwaliteit van deze Noxion LED Bolt G9 steeklamp. Je bent hiermee vele jaren verzekerd van een duurzame en energiezuinige toekomst met LED verlichting van topmerk Noxion.

Compacte Noxion G9 steeklamp

G9 steeklampen staan vooral bekend om hun flexibiliteit en compacte formaat. Ze passen in de meest smalle armaturen en beschikken tegelijkertijd over een krachtige inhoud. En dat allemaal samengebracht in een lampje van nog geen 6 centimeter! 

Kies voor LED

90%! Zoveel energiekosten kun je besparen! Deze Noxion LED Bolt G9 lamp heeft namelijk een vermogen van slechts 3.5 Watt en vervangt conventionele G9 steeklampen van 32 Watt. Tel uit je winst! 

Zeer zuinig

Een andere vergelijking die we kunnen maken om de voordelen van LED verlichting aan te geven heeft betrekking op de levensduur. Met 15000 branduren tegenover 2000 branduren wint deze Noxion G9 LED lamp ruim! Je zou hier dus ook kunnen zeggen dat je met de aanschaf van dit product eigenlijk 7 conventionele G9 lampen in één koopt. Verder ben je verzekerd van 2 jaar Lampdirect all-in garantie.

Helder licht

De ontwerpers van Noxion hebben veel nadruk gelegd op de lichtkwaliteit. Zo zijn de LED onderdelen dusdanig slim gepositioneerd, dat deze verlichting liefst 300 graden rond kan schijnen. Dat maakt deze G9 LED lamp perfect geschikt om te gebruiken als sfeervolle accentverlichting of decoratieve applicatie in onder andere winkels, hotels of restaurants. In huis kun je denken aan plekken zoals een vitrinekast of afzuigkap.

2700K - Extra warm wit licht

Je komt verlichting in de kleurtemperatuur van 2700 Kelvin vooral tegen op plekken waar sfeer een belangrijke rol speelt. Het licht heeft immers een extra warme tint en wordt daarom als zeer aangenaam beschouwd. Ben je op zoek naar een Noxion G9 LED lamp in de kleurtemperatuur 3000 Kelvin (warm wit)? Klik dan hier.

Dimbaar

Een ander voordeel is dat je deze Noxion steeklamp kunt dimmen. Zo kun je niet alleen extra aan energiekosten besparen, maar zorg je ook voor een nog warmere sfeer! Let erop dat je voor het dimmen van deze verlichting een LED dimmer nodig hebt. Klik hier om ons assortiment van LED dimmers en toebehoren te bekijken.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.