• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

banner

 

 


Hoe kies ik het juiste LED lampje?


Kom meer te weten over de twee belangrijke fittingen, de E14 en E27, de meest gebruikelijke lampvormen, de verschillende kleurcodes en kleurtemperaturen, de lichtopbrengst uitgedrukt in Lumen, en of het LED lampje dimbaar is of niet.
Hoe kies ik het juiste GU LED spotje?


Maak je wegwijs over de variaties aan fittingen, die je de keuze geeft tussen de GU4, GU5.3 of GU10, de verschillende kleurcodes en kleurtemperaturen, de kleurweergave, de gradenbundel en of het LED spotje dimbaar is of niet.
Lumen naar Watt berekenen


Lumen is de eenheid van de lichtstroom en geeft de totale lichthoeveelheid aan die de lichtbron uitstraalt. Het Wattage geeft de hoeveelheid energieverbruik aan van een lamp. Lampen worden steeds energiezuiniger waardoor het wattage bij het aantal lumen steeds lager wordt.
 


Wat zijn de verschillende UGR waardes voor een 30x120 LED paneel?


Deze video helpt je bij het kiezen van de juiste UGR waarde voor een rechthoekig LED paneel van 30x120cm. Zo maak je altijd de juiste keuze voor iedere ruimte.
In welke kleurtemperaturen is een 30x120 LED paneel verkrijgbaar?


Warm wit, koel wit of toch daglicht wit? Wat betreft de lichtkleur zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen bij 30x120cm LED panelen. Wij leggen alles uit in deze video.
In welke kleurtemperaturen zijn T5 en T8 TL buizen verkrijgbaar?


In ons ruime assortiment aan T5 en T8 LED TL buizen zijn er diverse opties als het gaat om kleurtemperatuur. Ontdek welke het best bij jouw situatie past in deze korte video.
 


Wat zijn de verschillende UGR waardes voor een 60x60 LED paneel?


Deze video helpt je bij het kiezen van de juiste UGR waarde voor een vierkant LED paneel van 60x60cm. Zo maak je altijd de juiste keuze voor iedere specifieke ruimte.
In welke kleurtemperaturen is een 60x60 LED paneel verkrijgbaar?


Warm wit, koel wit of toch daglicht wit? Wat betreft de lichtkleur zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen bij 60x60cm LED panelen. Wij leggen alles uit in deze video.
In welke gradenbundels is een GU4 LED Spot verkrijgbaar?


Bij het kopen van een GU4 LED spot kun je kiezen uit meerdere gradenbundels, met elk hun eigen toepassingsgebied. Kom er meer over te weten in deze korte video.
 


In welke kleurtemperaturen is de GU4 LED spot verkrijgbaar?


Op zoek naar een GU4. LED spot, maar twijfel je over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur? Geen nood! Via deze korte video geven we je meer informatie.
Welke gradenbundels worden er gebruikt voor een GU10 LED spot?


Bij het kopen van een GU10 LED spot kun je kiezen uit meerdere gradenbundels, met elk hun eigen toepassingsgebied. Kom er meer over te weten in deze korte video.
Welke kleurtemperaturen kan ik kiezen bij het kopen van een GU10 LED Spot?


De diverse GU10 LED Spots die bij Lampdirect verkrijgbaar zijn, hebben verschillende kleurtemperaturen. Bekijk deze video voor meer informatie over alle opties.
 


Welke gradenbundels worden er gebruikt voor een GU5.3 LED spot?


De diverse GU5.3 LED Spots uit ons assortiment zijn te verkrijgen in meerdere gradenbundels. Via deze korte video voorzien we je graag van meer informatie.
Welke kleurtemperaturen kan ik kiezen bij het kopen van een GU5.3 LED Spot?


De verschillende GU5.3 LED Spots die bij Lampdirect verkrijgbaar zijn, zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen. Bekijk deze video voor meer informatie over alle opties.
In welke kleurtemperaturen is de E27 LED lamp verkrijgbaar?


Sfeerverlichting of praktische verlichting? Bij Lampdirect is een E27 LED lamp in meerdere kleurtemperaturen te verkrijgen. Lees er meer over in deze korte video.
 


In welke kleurtemperaturen is de E14 LED lamp verkrijgbaar?


Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleurtemperatuur voor jouw E14 LED lamp? Via deze handige korte informatievideo helpen we je graag een handje.