• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Offerte & advies op maat
Lampdirect video's

Licht, camera, actie! Bekijk de producten van Lampdirect in cinema-kwaliteit! Hulp nodig bij de installatie van een lamp of armatuur? De installatievideo's van Lampdirect ondersteunen je bij elke klus. De installateur of hobbyist die meer wil leren over LED verlichting zapt gemakkelijk door naar onze adviesvideo's waarin interessante feiten over kleurtemperatuur, gradenbundels en verblindingsgraad haarfijn worden uitgelegd! 

 


Noxion LED Paneel Louvre Excell G2


Het verdiepte design in combinatie met de reflectoren en dwarslamellen zorgt voor een vriendelijk en natuurlijk licht en garandeert visueel comfort met uitstekende luxwaarden.
 


Noxion LED geïntegreerde spots


Een ruime keuze aan Noxion dimbare LED spots in een stijlvolle witte of aluminium behuizing.
Noxion Avant LED TL buis T5


Een uitstekende vervanger voor conventionele T5 TL-buizen met een energiebesparing van ruim 50 % !
Noxion Avant LED TL buis T8


Ontwikkelt met de nieuwste LED technologie, heeft de energiezuinige T8 een hoge lichtopbrengst die het tevens effectief verspreidt.
 


Noxion LED Railspot Stella


Met dit LED alternatief heeft u het beste van 2 werelden: U halveert uw energiekosten en deze lampen bieden een perfect lichtbeeld.
Noxion LED Poseidon V2.0


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon V2.0: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, brede stralingshoek en een hoge Lm/W efficiëntie van 140!
Noxion LED Downlight Opto


De Noxion LED Downlight Opto vervangt CFL en PL-C downlight armaturen waarmee je minimaal 60 % energie kan besparen!
 


Noxion LED Dimmer


De Noxion LED dimmer is eenvoudig aan te sluiten, werkt met LED lampen van 0 tot 150W en kan schakelen tussen fase aansnijding of fase afsnijding. Bekijk hier alle andere kenmerken!
Noxion LED Bulkhead


De Noxion Bulkhead Pro: de onderhoudsvrije LED plafonnière met zijn verschillende opties, grote lichtspreiding en een IK-waarde van (IK)10, wat het de hoogst mogelijke slagvastheid geeft.
Noxion LED Poseidon


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, hoge lichtspreiding en een IP waarde van IP66 wat het volledig water- en stofdicht maakt!
 


Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0


De Ecowhite LED panelen van Noxion zijn de nieuwe toevoeging aan de groeiende familie van energie-efficiente Noxion LED panelen. Met een verbruik van 36W, bespaar je met deze LED armaturen tot wel 50% op je energieverbruik!
Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0


De Noxion Delta Pro V2.0 voldoet aan de Europese wetgeving omtrent verlichting op de werkvloer. Met een lage verblindingsgraad, krachtige driver en hoge lichtopbrengst is dit LED paneel dé perfecte oplossing voor het kantoor!
Noxion LED Downlight Forza


De Noxion LED Downlight Forza is een breed inzetbare downlight met optimale kleurweergave en alle voordelen van LED technologie! In deze video vergelijken we de Warm witte en Koel witte versie van de Forza!
 


Hoe installeer ik een LED Paneel?


Het installeren van een LED Paneel kan een hele opgave lijken. Het plaatsen van een LED paneel en het installeren van de driver is echter een fluitje van het cent met deze handige installatievideo.

 

T5 TL buis vervangen door een LED buis


Je oude TL verlichting vervangen met moderne LED verlichting kan een enorme kostenbesparing opleveren op je energierekening. Deze video laat je zien hoe je dit zelf op een gemakkelijke manier kunt doen.
T8 TL Buis met starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis met een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis met LED starter.


 


T8 TL Buis zonder starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis zonder een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis.
Hoe installeer ik een LED Downlight


In deze video laten we zien hoe je een traditionele LED Downlight met spaarlampen kunt vervangen door een energiezuinige LED Downlight.
CDM Railspot vervangen door LED Railspot


In deze video laten we je zien hoe je een CDM LED Railspot kunt ontgrendelen en kunt vervangen door een LED Railspot.
 

 


Lumen naar Watt berekenen


Lumen is de eenheid van de lichtstroom en geeft de totale lichthoeveelheid aan die de lichtbron uitstraalt. Het Wattage geeft de hoeveelheid energieverbruik aan van een lamp. Lampen worden steeds energiezuiniger waardoor het wattage bij het aantal lumen steeds lager wordt.