• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.
Lampdirect video's

Licht, camera, actie! Bekijk de producten van Lampdirect in cinema-kwaliteit! Hulp nodig bij de installatie van een lamp of armatuur? De installatievideo's van Lampdirect ondersteunen je bij elke klus. De installateur of hobbyist die meer wil leren over LED verlichting zapt gemakkelijk door naar onze adviesvideo's waarin interessante feiten over kleurtemperatuur, gradenbundels en verblindingsgraad haarfijn worden uitgelegd! 

 


Noxion LED Lampen


Noxion biedt een breed scala aan kostenefficiënte LED alternatieven in veel verschillende vormen en maten!
Noxion LED Breedstralers


Onze LED breedstralers zijn veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het aanlichten van gebouwen of reclameborden, maar ook bouwplaatsen en sportvelden.
Noxion LED Paneel Louvre Excell G2


Het verdiepte design in combinatie met de reflectoren en dwarslamellen zorgt voor een vriendelijk en natuurlijk licht en garandeert visueel comfort met uitstekende luxwaarden.
 


Noxion LED geïntegreerde spots


Een ruime keuze aan Noxion dimbare LED spots in een stijlvolle witte of aluminium behuizing.
Noxion Avant LED TL buis T5


Een uitstekende vervanger voor conventionele T5 TL-buizen met een energiebesparing van ruim 50 % !
Noxion Avant LED TL buis T8


Ontwikkelt met de nieuwste LED technologie, heeft de energiezuinige T8 een hoge lichtopbrengst die het tevens effectief verspreidt.
 


Noxion LED Railspot Stella


Met dit LED alternatief heeft u het beste van 2 werelden: U halveert uw energiekosten en deze lampen bieden een perfect lichtbeeld.
Noxion LED Poseidon V2.0


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon V2.0: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, brede stralingshoek en een hoge Lm/W efficiëntie van 140!
Noxion LED Downlight Opto


De Noxion LED Downlight Opto vervangt CFL en PL-C downlight armaturen waarmee je minimaal 60 % energie kan besparen!
 


Noxion LED Dimmer


De Noxion LED dimmer is eenvoudig aan te sluiten, werkt met LED lampen van 0 tot 150W en kan schakelen tussen fase aansnijding of fase afsnijding. Bekijk hier alle andere kenmerken!
Noxion LED Bulkhead


De Noxion Bulkhead Pro: de onderhoudsvrije LED plafonnière met zijn verschillende opties, grote lichtspreiding en een IK-waarde van (IK)10, wat het de hoogst mogelijke slagvastheid geeft.
Noxion LED Poseidon


Ontdek alle kenmerken van de Noxion Poseidon: het energie-efficiënte LED armatuur met een lange levensduur, hoge lichtspreiding en een IP waarde van IP66 wat het volledig water- en stofdicht maakt!
 


Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0


De Ecowhite LED panelen van Noxion zijn de nieuwe toevoeging aan de groeiende familie van energie-efficiente Noxion LED panelen. Met een verbruik van 36W, bespaar je met deze LED armaturen tot wel 50% op je energieverbruik!
Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0


De Noxion Delta Pro V2.0 voldoet aan de Europese wetgeving omtrent verlichting op de werkvloer. Met een lage verblindingsgraad, krachtige driver en hoge lichtopbrengst is dit LED paneel dé perfecte oplossing voor het kantoor!
Noxion LED Downlight Forza


De Noxion LED Downlight Forza is een breed inzetbare downlight met optimale kleurweergave en alle voordelen van LED technologie! In deze video vergelijken we de Warm witte en Koel witte versie van de Forza!
 


Hoe installeer ik een LED Paneel?


Het installeren van een LED Paneel kan een hele opgave lijken. Het plaatsen van een LED paneel en het installeren van de driver is echter een fluitje van het cent met deze handige installatievideo.

 

T5 TL buis vervangen door een LED buis


Je oude TL verlichting vervangen met moderne LED verlichting kan een enorme kostenbesparing opleveren op je energierekening. Deze video laat je zien hoe je dit zelf op een gemakkelijke manier kunt doen.
T8 TL Buis met starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis met een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis met LED starter.


 


T8 TL Buis zonder starter vervangen voor LED buis


Deze handige video leert je hoe je een T8 TL buis zonder een conventioneel voorschakelapparaat gemakkelijk kunt vervangen voor een LED buis.
Hoe installeer ik een LED Downlight


In deze video laten we zien hoe je een traditionele LED Downlight met spaarlampen kunt vervangen door een energiezuinige LED Downlight.
CDM Railspot vervangen door LED Railspot


In deze video laten we je zien hoe je een CDM LED Railspot kunt ontgrendelen en kunt vervangen door een LED Railspot.
 

 


Hoe kies ik het juiste LED lampje?


Kom meer te weten over de twee belangrijke fittingen, de E14 en E27, de meest gebruikelijke lampvormen, de verschillende kleurcodes en kleurtemperaturen, de lichtopbrengst uitgedrukt in Lumen, en of het LED lampje dimbaar is of niet.
Hoe kies ik het juiste GU LED spotje?


Maak je wegwijs over de variaties aan fittingen, die je de keuze geeft tussen de GU4, GU5.3 of GU10, de verschillende kleurcodes en kleurtemperaturen, de kleurweergave, de gradenbundel en of het LED spotje dimbaar is of niet.
Lumen naar Watt berekenen


Lumen is de eenheid van de lichtstroom en geeft de totale lichthoeveelheid aan die de lichtbron uitstraalt. Het Wattage geeft de hoeveelheid energieverbruik aan van een lamp. Lampen worden steeds energiezuiniger waardoor het wattage bij het aantal lumen steeds lager wordt.
 


Wat zijn de verschillende UGR waardes voor een 30x120 LED paneel?


Deze video helpt je bij het kiezen van de juiste UGR waarde voor een rechthoekig LED paneel van 30x120cm. Zo maak je altijd de juiste keuze voor iedere ruimte.
In welke kleurtemperaturen is een 30x120 LED paneel verkrijgbaar?


Warm wit, koel wit of toch daglicht wit? Wat betreft de lichtkleur zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen bij 30x120cm LED panelen. Wij leggen alles uit in deze video.
In welke kleurtemperaturen zijn T5 en T8 TL buizen verkrijgbaar?


In ons ruime assortiment aan T5 en T8 LED TL buizen zijn er diverse opties als het gaat om kleurtemperatuur. Ontdek welke het best bij jouw situatie past in deze korte video.
 


Wat zijn de verschillende UGR waardes voor een 60x60 LED paneel?


Deze video helpt je bij het kiezen van de juiste UGR waarde voor een vierkant LED paneel van 60x60cm. Zo maak je altijd de juiste keuze voor iedere specifieke ruimte.
In welke kleurtemperaturen is een 60x60 LED paneel verkrijgbaar?


Warm wit, koel wit of toch daglicht wit? Wat betreft de lichtkleur zijn er meerdere opties waaruit je kunt kiezen bij 60x60cm LED panelen. Wij leggen alles uit in deze video.
In welke gradenbundels is een GU4 LED Spot verkrijgbaar?


Bij het kopen van een GU4 LED spot kun je kiezen uit meerdere gradenbundels, met elk hun eigen toepassingsgebied. Kom er meer over te weten in deze korte video.
 


In welke kleurtemperaturen is de GU4 LED spot verkrijgbaar?


Op zoek naar een GU4. LED spot, maar twijfel je over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur? Geen nood! Via deze korte video geven we je meer informatie.
Welke gradenbundels worden er gebruikt voor een GU10 LED spot?


Bij het kopen van een GU10 LED spot kun je kiezen uit meerdere gradenbundels, met elk hun eigen toepassingsgebied. Kom er meer over te weten in deze korte video.
Welke kleurtemperaturen kan ik kiezen bij het kopen van een GU10 LED Spot?


De diverse GU10 LED Spots die bij Lampdirect verkrijgbaar zijn, hebben verschillende kleurtemperaturen. Bekijk deze video voor meer informatie over alle opties.
 


Welke gradenbundels worden er gebruikt voor een GU5.3 LED spot?


De diverse GU5.3 LED Spots uit ons assortiment zijn te verkrijgen in meerdere gradenbundels. Via deze korte video voorzien we je graag van meer informatie.
Welke kleurtemperaturen kan ik kiezen bij het kopen van een GU5.3 LED Spot?


De verschillende GU5.3 LED Spots die bij Lampdirect verkrijgbaar zijn, zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen. Bekijk deze video voor meer informatie over alle opties.
In welke kleurtemperaturen is de E27 LED lamp verkrijgbaar?


Sfeerverlichting of praktische verlichting? Bij Lampdirect is een E27 LED lamp in meerdere kleurtemperaturen te verkrijgen. Lees er meer over in deze korte video.
 


In welke kleurtemperaturen is de E14 LED lamp verkrijgbaar?


Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleurtemperatuur voor jouw E14 LED lamp? Via deze handige korte informatievideo helpen we je graag een handje.