Vorige

Verloopstukken lampvoet

Beschrijving Verloopstukken lampvoet

Fitting Adapters

Fitting adapters zijn verkrijgbaar bij Lampdirect.nl voor een onderscheidende prijs. Met producten kun je de perfecte balans creëren tussen top kwaliteit en laagste prijzen.

Adapters voor Lamphouders

Fitting adapters bieden u de mogelijkheid om handig te wisselen tussen verschillende fittingen. Als voorbeeld: Wanneer u een E14 fitting gebruikt kunt u een Fitting adapter gebruiken om het om te zetten tot E27 fitting.

De fitting adapters bieden u een handige manier om te wisselen tussen verschillende fittingen. In deze categorie zie je welke fittingen er om te zetten zijn in andere fittingen. Daardoor heeft u nu talloze extra mogelijkheden aan lampen die u kunt kopen.

Met de Fitting adapters bieden wij de mogelijkheid om te wisselen van E14, E27 en B22 fittingen naar E27, GU10 en B22. Deze producten kun je in gemakkelijk in je oude fitting monteren waardoor dit eindeloze nieuwe mogelijkheden biedt!

Twijfels u niet om contact op te nemen met ons via de telefoon, e-mail of direct op onze live chat. Onze klantenservice zal haar uiterste best doen u te helpen bij uw vragen om deze te beantwoorden.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen