• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Verlichtingstoepassingen

Verschillende toepassingen vereisen verschillende lichtoplossingen. Op deze pagina vindt u armaturen die al uw behoeften vervullen. Variërend van armaturen die zijn ontworpen voor industriële doeleinden, tot armaturen voor werkplekken en winkels. Lampdirect.nl biedt een breed scala van armaturen aan van gerenommeerde merken waar nu ook Noxion onderdeel van is. Veel van onze armaturen worden geleverd met ingebouwde LED-technologie. Deze armaturen zijn erg duurzaam en besparen geld op uw energierekening, hierdoor zijn ze een goede investering voor uw bedrijf. Als u niet weet welke producten u dient te gebruiken in combinatie met welk type toepassing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze lighting experts kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.