Ster Reclame

Een verhuizing naar een nieuw kantoorpand in Hilversum. Daar hoort ook een nieuw interieur en lichtplan bij! Dit was de gedachte die bij de Nederlandse stichting Ster, die de reclames voor de Nederlandse publieke omroep verzorgt, opkwam. De directeur, die al bekend was met Lampdirect, stelde ons voor. Daarom trok Ster in maart 2022 bij onze Nederlandse collega's aan de bel. En wij helpen natuurlijk maar al te graag mee met het verzorgen van duurzame LED verlichting. Nadat we eerst met succes het aanbestedingstraject hebben doorlopen, kon het project van start gaan.

 

Klantvraag

Het doel was om de klant compleet te ontzorgen wat betreft het lichtplan en de levering van de verlichting. Daarnaast was het belangrijk dat er verlichting opgeleverd werd die paste bij het karakter van de stichting. De visie van de klant was al aardig concreet en we kregen vanuit Ster een concept lichtplan. Onze projectmanager zette zijn tanden maar al te graag in deze opdracht! Hij gaf er zijn eigen draai aan en reisde af naar Hilversum. Hier focuste hij zich op een aantal belangrijke zaken, zoals het budget en de visie van de binnenhuisarchitect. Was het de bedoeling dat de inrichting strak of juist speels werd? Welke producten moesten op welke plek komen? En welke armaturen pasten bij de vraag van de klant? Van uiterst belang was dat alles met elkaar in overeenstemming was en één geheel vormde.

 

Oplossing

De eerste stap van onze lichtexperts was het opstellen van een visueel lichtplan, waarbij we rekening hielden met alle wensen van de klant. Dit lichtplan bestond onder andere uit de armaturen die we wensten te gebruiken en hun specificaties, zodat de klant een nauwkeurig beeld kreeg van hoe de verlichting eruit zou gaan zien. Na goedkeuring van de kant van Ster konden we aan de slag. We staken onze handen uit de mouwen en namen hiermee direct alle zorgen uit handen van de klant. Zo voorzagen we van uitgebreid advies en plaatsten we de bestellingen bij de juiste leveranciers.

 

Om de juiste lichtsfeer te creëren, kozen we onder andere voor armaturen van Noxion en Nordlux. Maar we gingen ook creatief en vindingrijk te werk en lieten speciaal voor de klant armaturen maken. Het belangrijkste was om een prettig kantoorgevoel te creëren, wat eraan bijdraagt dat de werknemers met plezier in het kantoor werken en hen aanmoedigt om zoveel mogelijk naar het kantoor te komen. Ook diende het kantoor een luxe uitstraling te krijgen. Daarom kozen wij armaturen die dit perfect over kunnen brengen.

 


Resultaat


Op 1 april werd het nieuwe kantoorpand van Ster in Hilversum geopend met een grote borrel om dit succes te vieren. Hierbij waren wij uiteraard ook aanwezig. Ster was uitermate tevreden met het nieuwe kantoorpand en wij ook. Met de vele verschillende armaturen wisten wij een luxe uitstraling te creëren in het pand, waarin de werknemers nu met alle plezier zullen werken.


Het team

Raymond Beekmans
Projectmanager

Melissa Emanuel van de Velden
Accountmanager


Een greep uit de producten die wij hebben gebruikt voor dit project

Alle producten op aanvraag leverbaar!

3F rail downlighter 

Pendelarmatuur Artist

Wandarmatuur LED flat & LED ring 

Pendelarmatuur Wave 

3F rail spot
Sintra 

 

Pendelarmatuur
Paco 3 

Alle verlichting op maat aanvraagbaar!

Neem dan contact op! Het aanvragen van professioneel lichtadvies is telefonisch snel en eenvoudig geregeld. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via: 01 439 73 75


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!