KCL - Logistiek centrum

Onder KCL's logistieke centrum in Skoppum in Noorwegen vallen kantoren, een magazijn en productie. Hier zit alles onder één dak op een totale oppervlakte van 11.000 m². KCL importeert, verkoopt en distribueert auto-onderdelen en slijtageonderdelen, handgereedschap, industrieel gereedschap, smeermiddelen, olie en werkplaatsapparatuur, bouwproducten, hydraulische componenten en hydraulische toepassingen op maat. 

"Wij vereenvoudigen en hebben oplossingen voor klantbehoeften op de automarkt, in de industrie en de bouw, door middel van merken, verkoop, service en expertise" - KCL

 


Klantvraag

Het doel was om elektriciteit te besparen en de elektriciteitskosten te verlagen. De keuze was dus eenvoudig: investeren in energiezuinige lichtbronnen! Allereerst had KCL nieuwe LED-verlichting nodig voor hun kantoren, die in totaal 200 vierkante meter beslaan. Onze verlichtingsexpert Ole stond klaar om het project op zich te nemen en de allerbeste lichtoplossing te vinden.

KCL - Onze Noxion wederverkoper!

Na een succesvolle samenwerking en goede relatie vroeg KCL of ze Noxion-producten mochten verkopen in hun webshop. Geen slecht idee, dachten we. En daar begon de reis... KCL verkoopt nu Noxion verlichting vanuit hun eigen magazijn in Noorwegen en rechtstreeks aan klanten over de hele wereld. Dit toont aan hoe goed ons eigen merk Noxion is: verlichting van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. En sinds die dag is KCL onze wederverkoper!

Resultaat

KCL ziet nu al de energiekosten dalen en bespaart al op elektriciteit - en dat was het doel! In de kantoren werden Noxion LED buizen geïnstalleerd en buiten in de hal en de gang werden Osram LED PL-C geïnstalleerd. Dankzij 440 geïnstalleerde lichtbronnen heeft KCL nu gelijkmatige, aangename en energie-efficiënte LED-verlichting!


Lichtbronnen die voor dit project gebruikt zijn

Tijdens dit project werden 220 Noxion T8 LED buizen (Avant Standard Output) geïnstalleerd in hun kantoor. 

  • 830 warm wit
  • 1800 lumen
  • 50.000 uur

En 220 Osram Dulux-D LED werden geïnstalleerd in de armaturen in de gangen en andere plaatsen buiten de kantoren.

  • 830 warm wit
  • 990 lumen
  • 30.000 uur
Noxion LED tubesNoxion LED tubes

Noxion T8 LED Buizen

Osram Dulux-D LED PL-COsram Dulux-D LED PL-C

Osram Dulux-D LED

Alle verlichting op maat aanvraagbaar!

Neem dan contact op! Het aanvragen van professioneel lichtadvies is telefonisch snel en eenvoudig geregeld. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via: 01 439 73 75


Wil je hulp of advies bij je project? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!