Verlichting online | Online verlichting bestellen | Lampdirect.be

Verlichting online

Koop hier Philips lampen

Zoekt u een goede website om verlichting online aan te schaffen? Zoek niet verder: Lampdirect.be is de grootste online verkoper in Philips verlichting en toebehoren in Europa. Lampdirect.be heeft een zeer breed aanbod in diverse lampen, zoals LEDs, halogeenlampen, spaarlampen, inbouwspots en meer. De meest verkochte producten zijn altijd op voorraad waardoor er een snelle levering gegarandeerd wordt. U kunt niet alleen bij Lampdirect.be uw verlichting online kopen, u kunt er tevens advies inwinnen. De klantenservice staat alle werkdagen van 08:30 uur t/m 17:30 uur voor u klaar.

Wat zijn de voordelen van verlichting online kopen?

Er zijn vele voordelen wanneer u verlichting online koopt bij Lampdirect.be.

De webshop is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. U kunt dus op elk moment verlichting online bestellen. Of u nu op zondag of in de avonduren een bestelling plaats, het is allemaal mogelijk. U hoeft er de deur niet voor uit, de bestelde producten worden netjes bij u thuis bezorgd.

Een ander bijkomend voordeel van verlichting online kopen, is dat de lampen veel voordeliger worden aangeboden dan in winkels wordt gedaan. Dit kan gerealiseerd worden doordat Lampdirect.be veel minder kosten maakt dan een tastbare winkel. Een winkel heeft namelijk hoge kosten op het gebied van bijvoorbeeld huisvesting en energielasten. Dit zijn kosten welke voor een online winkel veel lager zijn, een groot voordeel wanneer er verlichting online verkocht wordt. Tevens heeft Lampdirect.be zeer goede prijsafspraken met Philips.

Plaats hier uw order voor Philips lampen

Verlichting online kopen bij Lampdirect.be 

Het assortiment van Lampdirect.be is enorm gevarieerd. Onderstaand ziet u een globaal overzicht van wat Lampdirect.be aan verlichting online verkoopt.

LED lampen

LED lampen zijn de lampen van de toekomst. Het zijn energiebesparende lampen welke u kunt vervangen voor halogeenlampen, spaarlampen of gloeilampen. Het is een investering die zich snel terug verdient.

Bestel nu LED lampen!

Halogeenlampen

Halogeenlampen vervangen gloeilampen. Ze hebben dezelfde werking, echter de halogeenlamp heeft een ander soort gas waardoor er een langere levensduur gegenereerd kan worden. Tevens zorgt het licht van de halogeenlamp voor een mooie sprankeling.

PL lampen

De PL lamp is een professionele spaarlamp. PL lampen kunt u herkennen aan de lampvoet, 2 Pin of 4 Pin. Dit staat voor 2 of 4 pinnetjes aan de onderzijde van de lamp, de lampvoet.

TL buizen / TL lampen

TL buizen / TL lampen zijn de meest herkenbare lampen voor veel mensen. Het zijn energiezuinige lampen ten opzichte van spaarlampen.

(Compacte) gasontladingslampen

Deze lampen werken anders dan andere lichtbronnen. De lamp heeft een gas waar stroom doorheen loopt. Dit wordt ook wel gasontlading genoemd. Ze zijn energiebesparend en geven veel licht af. 

Spaarlampen

Spaarlampen zijn er in de plaats gekomen voor gloeilampen. Ze gaan langer mee en zijn energiezuiniger. 

Plaats hier uw bestelling Philips lampen