Tungsram LED E14 Tubular Bright Stick Mat 7W 550lm- 830 Warm Wit | Vervangt 60W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Tungsram LED E14 Tubular Bright Stick Mat 7W 550lm- 830 Warm Wit | Vervangt 60W

Beschrijving Tungsram LED E14 Tubular Bright Stick Mat 7W 550lm- 830 Warm Wit | Vervangt 60W

Goed om te weten

 • Tungsram
 • Bespaar 86% energie
 • Gaat 15.000 uur mee
 • Lichtopbrengst
 • E14 schroeffitting
 • Warm wit licht
 • 2 jaar garantie

Tungsram

De LED Bright Stik serie van Tungsram garandeert kwaliteit LED verlichting die omgevingen direct verlicht. Doordat de lampen gebruik maken van dezelfde E14 schroeffitting kunnen ze zeer eenvoudig conventionele onzuinige gloeilampen vervangen. Daarnaast zijn ze uitgerust met een slank mat glazen design waardoor ze passen in armaturen waar sommige traditionele gloeilampen niet in hadden gepast. 

Bespaar 86% energie

Het grootste voordeel van LED verlichting is ongetwijfeld het zeer lage energieverbruik. Zo bespaar je met deze 7W E14 LED lamp 86% aan energieverbruik vergeleken met conventionele gloeilampen van 50W. Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten!

Gaat 15.000 uur mee

Een ander voordeel van LED technologie is de lange levensduur. Wanneer je deze lamp dagelijks 8 uur aan hebt staan, resulteert dit in 5 jaar aan kwaliteit LED verlichting! Dit is een gemiddeld 8 keer langere levensduur dan conventionele verlichting. Hoewel de initiële investering in LED hoger is, heb je dit binnen de levensduur meer dan terugverdiend!

Lichtopbrengst

Lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen. Deze E14 LED lamp heeft een lichtopbrengst van 550 Lumen en een wijde gradenbundel van 240°. Hiermee kan deze lamp goed gebruikt worden in onder andere woonkamers of als algemene verlichting in ontvangsthallen.

E14 schroeffitting

Deze Tungsram lamp heeft een E14 schroeffitting, ook wel bekend als dunne fitting. Dit is een van de meest gebruikte lampvoeten op de markt. Zoals eerder genoemd, is het dezelfde fitting als bij conventionele E14 lampen. Hierdoor wordt vervanging zeer eenvoudig gemaakt. Zo hoef je alleen de oude lamp uit het armatuur te schroeven, de nieuwe E14 LED lamp erin te schroeven en start met besparen!

Warm wit licht

Warm wit licht (uitgedrukt in 3000K of Kelvin) kan gebruikt worden om een aangename sfeer te creëren maar ook om producten aantrekkelijk te verlichten in winkels, hotels maar ook voor thuisgebruik.

2 jaar garantie

Lampdirect biedt 2 jaar garantie op deze Tungsram E14 LED lamp. Meer informatie nodig of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice; wij helpen je graag verder!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.