• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

TL verlichting | Online TL verlichting bestellen | Lampdirect.be

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

TL verlichting

Klik hier om Philips TL buizen te bestellen!

TL verlichting kunt u bij Lampdirect.nl eenvoudig online bestellen. Er zijn diverse soorten lampen te verkrijgen in de webshop, zo ook een ruime collectie TL verlichting. TL verlichting is niet geschikt als sfeervol licht in de huiskamer, maar wordt voornamelijk op kantoor of andere werkplekken gebruikt. TL verlichting is hier uitermate geschikt voor, vanwege de grote lichtopbrengst en energiezuinigheid. 

TL verlichting bestellen bij Lampdirect.nl

Wanneer u TL verlichting bij Lampdirect.nl bestelt, bent u verzekerd van uitstekende service. U ontvangt vaak meer dan 50% korting op lichtbronnen. Bij een afname van grote aantallen is deze korting zelfs nog hoger. De lampen worden veelal binnen 24 uur geleverd en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht, bij bestellingen boven de €100,-. Als u niet precies weet welke TL verlichting u nodig heeft, kunt u rekenen op de expertise van de medewerkers van Lampdirect.nl. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Voordat u TL verlichting (oftewel TL licht) aanschaft, is het van belang een aantal zaken in het achterhoofd te houden. Hieronder vindt u een stappenplan voor de aanschaf van TL verlichting / TL licht.

Stap 1: Armatuur voor TL verlichting

Allereerst is het van belang dat u een TL armatuur heeft voor uw TL licht. Een armatuur bestaat uit:

  • Metalen omhulsen (feitelijk het armatuur)
  • Bekabeling
  • Voorschakelapparaat voor TL
  • TL buizen
  • TL starters (niet altijd, kijk hiervoor aan de binnenkant van het armatuur)
Lampdirect.nl voert drie diverse huismerken armaturen. De TL armaturen voor inbouw worden geleverd inclusief lichtbronnen en elektronisch voorschakelapparaat. De spatwaterdichte armaturen en trogarmaturen worden geleverd inclusief elektronisch voorschakelapparaat.
 

Bestel nu uw armaturen!

Stap 2: TL buizen vervangen

U vervangt TL verlichting eenvoudig door het losdraaien van de TL buizen en de eventuele starters. Zorg er wel voor dat u eerste de elektriciteit uitschakelt. Vervang de starters tegelijk met de TL buizen, zo gaat uw TL verlichting 25% langer mee.
Houdt twee zaken in de gaten bij de aanschaf van TL verlichting:

  • Het wattage dient altijd 100% overeen te komen met uw huidige TL verlichting (u kunt het wattage dus niet veranderen). De lengte van de staat altijd in verhouding tot het wattage.
  • Kleur van het TL licht: Wanneer u tevreden bent met de kleur van het TL licht kiest u eenvoudig voor dezelfde kleur. Voor een kleuradvies op maat neemt u contact op met onze klantenservice.

Stap 3: Uw TL verlichting 100% in orde

Na het vervangen kunt u doorgaans weer 2 tot 3 jaar vooruit met uw TL verlichting. Heeft u na het lezen van deze beknopte beschrijving nog vragen? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice, wij zorgen altijd voor een goed advies op maat.

Bestel uw Philips TL verlichting hier!