• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

TL lampen kopen

TL lampen kopen is voor u wellicht een gecompliceerd aankoopproces. U bent er immers niet elke dag mee bezig. Lampdirect.nl helpt u graag met het vinden van de juiste lamp. Zo helpen wij u in twee stappen met het vinden van de juiste TL lampen.

1. Kijk op de TL lampen welk type u momenteel in gebruikt heeft. Let hierbij op het wattage en de twee- of driecijferige kleurcode. Als u het wattage niet kunt vinden, is de lengte van de TL lampen zeer gemakkelijk bij het vinden van de juiste TL lamp.

2. De meest gebruikte TL lampen zijn de Philips MASTER TL-D lampen en de Philips TL 5 lampen. Kijk op deze pagina’s of u hier de gewenste TL lamp kunt vinden. Hierbij selecteert u wederom op wattage en kleurcode. U vindt de lengte ook achter iedere TL lamp.

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.