TL Bakken / TL Bak

Koop hier TL armaturen

TL Bakken

Lampdirect.be heeft diverse huismerken TL bakken zowel inbouw als opbouw. De meest verkochte TL bakken zijn altijd op voorraad en dus snel bij u te leveren. Voor grote aantallen, advies of overige vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U wordt doorgaands al binnen 30 seconden geholpen! 

Assortiment TL bakken

Een TL bak is in vele verschillende vormen te verkrijgen. Lampdirect.be heeft er voor gekozen om de meest gangbare TL bakken aan het assortiment toe te voegen. Alle TL bakken zijn voorzien van een hoogfrequent voorschakelapparaat. Dit is energiezuiniger dan een conventioneel voorschakelapparaat en uw buis gaat langer mee. Om uw TL bak aan te sluiten dient u een Wieland netsnoer 2m te hebben. Deze is niet bij de TL bak inbegrepen. Hierna volgt een overzicht van ons assortiment.

Bestel hier uw TL armatuur inbouw

- TL bakken inbouw

De TL bakken inbouw zijn te verkrijgen in twee varianten, namelijk voor TL-D en T5 lampen. De lampen zijn standaard inbegrepen.

TL-D inbouw

De TL-D bak is er in de wattages 18W en 36W. U heeft de keuze uit 4 lampen van 18W of 2 lampen van 36W. Beide lampen zijn in de kleurwarmte warm wit (830). 

T5 inbouw 

De T5 bak is er in de wattages 14W en 18W. U heeft bij beide wattages de keuze uit 2 lampen of 4 lampen, in de kleurwarmte warm wit (830). Tevens heeft u de keuze uit hoogglans of mat. 

Plaats hier uw order voor TL armaturen spatwaterdicht

- TL bakken spatwaterdicht

Ook de TL bakken spatwaterdicht zijn te verkrijgen in twee varianten: TL-D en T5 lampen. De lampen zijn niet inbegrepen bij de TL bak. 

TL-D spatwaterdicht

De TL-D bakken zijn te verkrijgen in 18W, 36W en 58W. Bij de 36W en 58W heeft u de keuze uit één of twee lampen. 

T5 spatwaterdicht

De T5 bakken zijn wat flexibeler dan de TL-D bakken. Er kunnen namelijk diverse wattages in dezelfde TL bak. Er zijn twee varianten: de 28W en 54W passen in dezelfdebak. En de 35W, 49W en 80W passen in dezelfde TL bak. Voor beide varianten heeft u de keuze uit plaats voor één lamp of twee lampen.

Bestel hier uw trog armatuur

- Trog TL bak

De trog TL bak is de verkrijgen in één variant, in twee wattages. De lampen zijn niet bij de TL bak inbegrepen.

Trog armatuur

De trog TL bak is te verkrijgen in 36W of 58W. U kunt bij beide wattages twee lampen plaatsen. 

Koop hier TL armaturen