• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

TL Armatuur spatwaterdicht

Lampdirect.be biedt een kwalitatief zeer hoogwaardig assortiment met daarin onder andere het TL Armatuur spatwaterdicht. Deze armaturen zijn IP65 gekeurd, dit is een officiële typebenaming waardoor u verzekerd bent van kwalitatief goede armaturen die ook waterdicht zijn.

Waarom spatwaterdichte TL armaturen gebruiken?

Spatwaterdichte TL armaturen worden toegepast in vochtige of sterk bevuilde -veelal openbare- omgevingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan parkeergarages, koelcellen, etc. Bijkomend voordeel is dat de TL buizen in deze bakken extra lang meegaan door de constante, hogere temperatuur.

Voordelen TL armatuur spatwaterdicht

  • Hygiënische verlichting in een bevuilde omgeving
  • Gemakkelijk schoonmaken van vieze armaturen
  • Extra lange levensduur van TL buizen 

Welk type tl armatuur spatwaterdicht heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de ruimte en de hoeveelheid licht die u nodig heeft. Waterdichte TL bakken zijn onder te verdelen in: