TL armaturen opbouw

Koop hier TL armaturen

TL armaturen opbouw

Lampdirect.be heeft naast het assortiment lichtbronnen, een bescheiden assortiment TL armaturen opbouw. De over het algemeen veel verkochte producten zijn altijd op voorraad, waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste tl armaturen opbouw, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

TL armaturen opbouw diverse lengtes

TL armaturen opbouw zijn te verkrijgen in de TL-D en T5 variant. Het zichtbare verschil tussen deze twee lampen is de diameter. De TL-D heeft een diameter van 26mm. De T5 heeft een diameter van 16mm. Onderstaand ziet u welke lengtes voorkomen bij welke TL armaturen opbouw.

Bestel hier TL armaturen

*TL - D armaturen opbouw

De TL - D armaturen opbouw zijn te verkrijgen in de lengtes: 660mm (=18W), 1270mm (=36W) en 1570mm (=58W). De wattages 36W en 58W geven u de keuze uit een TL armatuur opbouw met één of twee lampen.

*TL 5 armaturen opbouw

De TL 5 armaturen opbouw zijn verkrijgbaar in de lengtes: 1270mm (=28W/54W), 1575mm (=35W,49W,80). U heeft bij beide wattages de keuze uit een TL armatuur opbouw met één of twee lampen.

Assortiment TL armaturen opbouw Lampdirect.be

Lampdirect.be heeft twee TL armaturen opbouw in het assortiment, wel te weten de TL armaturen spatwaterdicht en de trog armatuur

Bestel hier TL armaturen spatwaterdicht

*TL armaturen spatwaterdicht

TL armaturen spatwaterdicht zijn speciaal voor plaatsen waar water en stof aanwezig is. De lampen zijn spatwater- en stofdicht. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de lampen verlengd wordt. De armaturen worden veelal gebruikt in garages en buitenshuis. 

Koop hier uw trog armatuur

*Trog armatuur

Trog armaturen zijn veelzijdig toepasbaar. De TL armaturen opbouw zijn zeer geschikt in ruimtes waar u veel licht wilt scheppen. Door de kap van de trog armatuur wordt het licht naar beneden gebundeld zodat er geen licht verloren gaat. U heeft dus minder lampen en armaturen nodig wanneer u de trog armatuur gebruikt. De armaturen worden veelal gebruikt in magazijnen.

Hoogfrequent TL armaturen opbouw

Mensen spreken vaak van hoogfrequent armaturen. Dit is niet geheel de juiste benaming. Het voorschakelapparaat in het armatuur is namelijk hoogfrequent. 

Alle TL armaturen opbouw bij Lampdirect.be zijn voorzien van hoogfrequente voorschakelapparaten. Een hoogfrequent voorschakelapparaat, in tegenstelling tot een conventioneel voorschakelapparaat, zorgt voor energiebesparing en de levensduur van de lamp wordt verlengd. Mocht u meer vsa's voor TL lampen nodig hebben, dan zijn deze uiteraard bij te bestellen.

Plaats hier uw order voor TL armaturen