• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

TL armaturen opbouw

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Koop hier TL armaturen

TL armaturen opbouw

Lampdirect.be heeft naast het assortiment lichtbronnen, een bescheiden assortiment TL armaturen opbouw. De over het algemeen veel verkochte producten zijn altijd op voorraad, waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste tl armaturen opbouw, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

TL armaturen opbouw diverse lengtes

TL armaturen opbouw zijn te verkrijgen in de TL-D en T5 variant. Het zichtbare verschil tussen deze twee lampen is de diameter. De TL-D heeft een diameter van 26mm. De T5 heeft een diameter van 16mm. Onderstaand ziet u welke lengtes voorkomen bij welke TL armaturen opbouw.

Bestel hier TL armaturen

*TL - D armaturen opbouw

De TL - D armaturen opbouw zijn te verkrijgen in de lengtes: 660mm (=18W), 1270mm (=36W) en 1570mm (=58W). De wattages 36W en 58W geven u de keuze uit een TL armatuur opbouw met één of twee lampen.

*TL 5 armaturen opbouw

De TL 5 armaturen opbouw zijn verkrijgbaar in de lengtes: 1270mm (=28W/54W), 1575mm (=35W,49W,80). U heeft bij beide wattages de keuze uit een TL armatuur opbouw met één of twee lampen.

Assortiment TL armaturen opbouw Lampdirect.be

Lampdirect.be heeft twee TL armaturen opbouw in het assortiment, wel te weten de TL armaturen spatwaterdicht en de trog armatuur

Bestel hier TL armaturen spatwaterdicht

*TL armaturen spatwaterdicht

TL armaturen spatwaterdicht zijn speciaal voor plaatsen waar water en stof aanwezig is. De lampen zijn spatwater- en stofdicht. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de lampen verlengd wordt. De armaturen worden veelal gebruikt in garages en buitenshuis. 

Koop hier uw trog armatuur

*Trog armatuur

Trog armaturen zijn veelzijdig toepasbaar. De TL armaturen opbouw zijn zeer geschikt in ruimtes waar u veel licht wilt scheppen. Door de kap van de trog armatuur wordt het licht naar beneden gebundeld zodat er geen licht verloren gaat. U heeft dus minder lampen en armaturen nodig wanneer u de trog armatuur gebruikt. De armaturen worden veelal gebruikt in magazijnen.

Hoogfrequent TL armaturen opbouw

Mensen spreken vaak van hoogfrequent armaturen. Dit is niet geheel de juiste benaming. Het voorschakelapparaat in het armatuur is namelijk hoogfrequent. 

Alle TL armaturen opbouw bij Lampdirect.be zijn voorzien van hoogfrequente voorschakelapparaten. Een hoogfrequent voorschakelapparaat, in tegenstelling tot een conventioneel voorschakelapparaat, zorgt voor energiebesparing en de levensduur van de lamp wordt verlengd. Mocht u meer vsa's voor TL lampen nodig hebben, dan zijn deze uiteraard bij te bestellen.

Plaats hier uw order voor TL armaturen