Vorige

Sylvania TL-lampen

Sylvania TL-lampen hebben zijn verkrijgbaar voor veel soorten fittingen. Van de ‘standaard’ T8 en T5, tot de mini en ronde TL-lampen. De filter aan de linkerkant van de pagina helpt u om makkelijk te zoeken naar de juiste lamp. Op een aantal van deze Sylvania TL-lampen geeft Lampdirect u zelfs een All-in garantie van 5 jaar. Daarnaast biedt Lampdirect u staffelkortingen. Koop uw Sylvania TL-lampen bij Lampdirect en ervaar zelf onze lage prijzen en snelle levering.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 125 in totaal

125 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 125 in totaal

125 Producten

 

Sylvania TL lampen verkrijgbaar op Lampdirect.be!

Ontdek nu ons assortiment Sylvania TL-buizen. Geniet van onze snelle service en onze All-in garantie.
 

Kenmerken van de Sylvania TL lampen

Ons assortiment bevat zowel Sylvania T5, T8 en T12 buizen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en wattages. Daarnaast bieden wij de T12 Blacklight buis (Sylvania BLACKLIGHT Toughcout).

 • De T5 buizen hebben een diameter van 16mm en een G5 fitting.
 • De T8 buizen hebben een diameter van 26mm en een G13 fitting.
 • De T12 buizen hebben een diameter van 38.1mm en een G13 fitting.
   

Hoe kiest u de juiste TL-buis?

Het is zeer belangrijk dat u bij het vervangen van uw buis niet van wattage verandert. Het wattage bepaalt namelijk de lengte van de buis. Als u kiest voor een ander wattage dan uw oude lamp, dan zal de TL-buis niet passen in het armatuur. Alleen de Sylvania T8 Luxline Plus Special Length heeft lampen met verschillende wattages in andere lengtes. De buizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. U kunt uw huidige buis wel veranderen in een andere kleur. Doe dit alleen als u niet tevreden bent over uw huidige kleur!

 • 2700K – Extra warm wit licht
 • 3000K – Warm wit licht
 • 4000K – Koel wit licht
 • 6500K – Daglicht

De Sylvania Blacklight Toughcoat is verkrijgbaar in zowel de T8 en de T12 versie. Deze hebben dezelfde fitting, maar de diameter is anders! De T8 heeft een diameter van 25,4mm en de T12 heeft een diameter van 38,1mm. Zo kunt u deze dus gemakkelijk van elkaar onderscheiden.
 

Het Sylvania assortiment

T5-buizen

De Sylvania Luxline Plus FHE/FHO heeft een levensduur van 24.000 uur. De anderen hebben een levensverwachting van 10.000 uur. 

T8 buizen

De levensduur loopt uiteen van 8.000 tot 15.000 uur

Blacklight buizen

Sylvania Blacklight Toughcoat T5 : 8W tot 40W en levensduur van 10.000 uur.
 

Hoe installeer  u de Sylvania TL-lamp?

Let er goed op dat de lamp afgekoeld is voor u de lamp vervangt. Deze kan na gebruik erg heet zijn.

De T5 buizen vereisen het gebruik van een voorschakelapparaat zoals de Philips HF-Matchbox Red die gebruikt wordt om de lamp vaak aan of uit te schakelen en de Philips HF-Matchbox Blue die gebruikt wordt als de lamp langere tijd aan staat.

T8 buizen gebruiken het volgende voorschakelapparaat: Philips HF-PERFORMER III TL-D . Bij de T8 buizen raden wij aan ook de starters te vervangen. Ons assortiment van starters vindt u hier: Philips Ecoclick Starters.
 

Hoe kunt  u uw  TL-buis vervangen?

 • Zorg ervoor dat de lamp uit is
 • Pak de uiteinde van de lamp en draai deze 90 graden om
 • Pak de nieuwe TL-buis en steek beide uiteinde in de fitting. Draai vervolgens de lamp 90 graden totdat deze goed vast zit.

Wanneer de TL-buis geluid maakt betekent dat meestal dat het voorschakelapparaat defect is en vervangen moet worden. Als de lamp ‘flikkert’ dan betekent dit meestal dat u uw starter moet vervangen.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen