Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Sylvania Halogeen Overige

In deze categorie kunt u de Halogeenlampen vinden met minder voorkomende fittings types zoals: GZ10 of R37. Zorg ervoor dat u op deze pagina kijkt wanneer de fittings niet bij de andere categorieën worden genoemd. Alle Halogeen lampen hebben een ding gemeen: ze hebben een hoge kleurweergave (Colour Rendering Index CRI). Als u de fitting die u zoekt niet kunt vinden bel ons dan even en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen. Bestel uw Sylvania Halogeen Overige nu bij at Lampdirect en verzeker uzelf met hoge kwaliteitsproducten.
Lees meer

6 artikel(en)

6 Producten

6 artikel(en)

6 Producten

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw gebouw te verlichten? Ontdek ons brede assortiment aan Other Sylvania halogeenproducten, en shop online op Lampdirect.be/nl!

Sylvania Halogeen Overige specificaties

De Other Sylvania halogeenproducten zijn halogeenlampen met de beste kwaliteit van Sylvania. Dit zijn MR16-type lampen: de “MR” staat voor “multifaceted reflector” en de “16” is de maat van de maximale diameter van de lamp (2 inches – 51 mm). Deze lichtbron is een single-ended quarts halogen filament capsule. Als u meer wilt weten over dit product, kunt u hieronder de specificaties zien:
            - Hoge kleurweergave van 80-89 Ra
            - GU5.3 lampvoet: 2-pins connector (5.33mm)
            - Lange gemiddelde levensduur: 4.000 branduren
            - Dimbaar: u kunt het licht aanpassen
            - Wattage: 16W
            - Voltage: 12V

Wilt u flink besparen op uw energieverbruik en vervangingskosten? Door over te stappen op LED-verlichting kunt u gebruikmaken van deze voordelen, alsook van een beduidend langere levensduur en hogere efficiëntie! Als u meer wilt weten over deze lampen, kunt u klikken op de volgende link: LED-lampen

Rust uw gebouw uit met de beste lichtoplossing, en bestel Sylvania Halogeen Overige!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen