Vorige

Sylvania A-vorm (Classic)

Op deze pagina vindt u alle Sylvania A-vorm (Classic). Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Sylvania A-vorm (Classic).
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

25 Producten

Bij Lampdirect.be zijn de Sylvania Classic halogeenlampen spotgoedkoop! Wanneer u grotere hoeveelheden afneemt heeft u zelfs recht op onze staffelkortingen.  
 

Kenmerken Sylvania Classic Halogeenlampen

Sylvania Classic halogeenlampen zijn 230V lampen die rechtstreeks zijn aan te sluiten op het lichtnet. Hiervoor heb je dus geen speciale installatie of transformator nodig.

De meeste Sylvania Classic halogeenlampen worden gekenmerkt door een uitstekende kleurweergave-index van meer dan 90Ra. Dit betekent dat de kleuren op een zeer natuurlijke wijze worden weergegeven met de juiste kleuren. De kleurtemperatuur van deze lampen komt neer op 2800K, dat is een zeer warm wit licht .
 

Welke Sylvania Classic heb ik nodig?

Als u op zoek bent naar een halogeenvervanger voor uw standaard gloeilamp zonder reflector dan heeft u een aantal verschillende keuzes. Het verschil zit hem hierbij in het ontwerp van de lamp:

Als u op zoek bent naar een halogeenlamp met reflector selecteerd u bijvoorbeeld de Sylvania Classic Eco R50/R63/R80. De aanduiding "...R" komt overeen met de grootte van de reflector, bijvoorbeeld:  "R50" duidt een reflector aan met een diameter van 50 mm .

De Sylvania Classic halogeenlampen zijn voorzien van een handige E14/E27 schroeffitting. Wilt u een gloeilamp vervangen door een Sylvania  halogeenlamp dan vermenigvuldigt u uw huidige vermogen met 0,7 om het benodige halogeen wattage te kunnen berekenen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden:

  • Gloeilamp 35W = 25W halogeen
  • Gloeilamp 60W = 45W halogeen
     

Toepassing van de Sylvania Classic Halogeenlampen

De Sylvania Classic Halogeenlampen creëren een aantrekkelijke sfeer dankzij de warme kleurtemperaturen. De Sylvania Classic lampen hebben vele toepassingsgebieden waaronder hotels, winkels, en musea.

 

Koop hier uw LED-lampen

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen