Vorige

E14 Spaarlampen

E14 Spaarlampen zijn zeer energie efficiënt en hebben standaard een smaller type fitting. Door de lange gemiddelde levensduur en het lage verbruik zijn ze een goed alternatief voor traditionele lichtbronnen. De juiste lamp kunt u makkelijk vinden door de filter aan de linkerkant van de pagina te gebruiken. Koop uw E14 Spaarlampen bij Lampdirect en profiteer van hoge staffelkortingen.
Lees meer

24 artikel(en)

24 Producten

24 artikel(en)

24 Producten

 

E14 Spaarlampen

Als u op zoek bent naar E14 spaarlampen zit u goed bij Lampdirect.be. Hier koopt u uw lampen eenvoudig en voor de laagste prijs. In ons grote assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

De eigenschappen van E14 spaarlampen

Een E14 spaarlamp is voorzien van een lampvoet met schroefdraad die een diameter heeft van 14 millimeter. Dit zijn veelvoorkomende lampen die gemakkelijk in te draaien zijn in de fitting. De E14 lampvoet is een kleine lampvoet. De spaarlamp is ontwikkeld om de gloeilamp te vervangen maar toch dezelfde kwaliteit licht uit te stralen. Het is een energiezuinige lamp, die werkt volgens hetzelfde principe als de TL-buis. In de spiraalvormige lamp zitten gassen, die licht uitstralen doordat er stroom door geleid wordt. Zo ontstaat op energiezuinige wijze licht.

  • De lamp heeft een goede kleurweergave van 80Ra en een kleurtemperatuur van 2700K (zeer warm wit). Maar bent u op zoek naar een lamp met witter licht? Kies dan bijvoorbeeld voor de Osram Dulux Pro Micro Twist E14 .E14 lampvoet
  • De E14 spaarlampen gaan in veel gevallen meer dan 10.000 branduren mee. 
  • Het is niet mogelijk om de lampen te dimmen. 
  • Een Lampdirect All-in Garantie van 1 jaar.

U kunt de lamp in alle soorten interieur plaatsen om algemene of accentverlichting te creëren. Danzij het compacte ontwerp kunnen de E14 spaarlampen in kleine decoratieve armaturen geplaatst worden. Door het matglas heeft het licht geen verblindend effect.
 

Hoe kiest u een E14 spaarlamp?

Om uw halogeenlamp te vervangen door een spaarlamp E14 kijkt u eerst naar het wattage van uw huidige halogeenlamp. Het verbruik van de lamp kunt u met ongeveer 4,5 delen om de vervanger voor de spaarlamp te vinden:

  • Halogeen 20W = Spaarlamp 5W
  • Halogeen 40W = Spaarlamp 8W
  • Halogeen 50W = Spaarlamp 11W

Daarnaast kunt u kiezen voor een kleurtemperatuur: 2700K (zeer warm wit), 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht).
 

Het assortiment

Er zijn verschillende E14 spaarlampen in deze categorie. Om de verschillen tussen deze producten duidelijk te maken hebben we de producten op een rijtje gezet:

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen