• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Spaarlampen E27

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Bestel hier Philips spaarlampen

Spaarlampen E27

Lampdirect.be heeft een enorm assortiment spaarlampen E27. De meest verkochte producten zijn veelal altijd op voorraad, waardoor er een snelle levering gegarandeerd kan worden! Wilt u de exacte levertijd weten of advies over onze spaarlampen E27, neem dan contact op met onze klantenservice.

Spaarlampen E27 energiezuinig

Spaarlampen met E27 fitting zijn de energiezuinige variant voor gloeilampen. Door over te stappen van gloeilampen naar spaarlampen E27, bespaart u maar liefst 80%. Spaarlampen E27 gaan maar liefst 8 keer langer mee dan gloeilampen. U hoeft hierdoor minder snel uw lampen te vervangen. U bespaart dus niet alleen in energiekosten, maar ook in onderhoudskosten. 

Koop hier Philips spaarlampen

Assortiment spaarlampen E27

Wanneer u een gloeilamp wilt vervangen voor een spaarlamp E27 en het wattage daarvan wilt weten, dan deelt u het wattage van de gloeilamp door 5.

Lampdirect.be onderscheidt vier soorten spaarlampen met E27 fitting:

- Spaarlampen buisvorm

De Philips Genie ESaver 6 Years zijn de meest voorkomende spaarlampen E27 in buisvorm. De lampen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wanneer u de lamp buiten gebruikt, dient u een gesloten armatuur te hebben welke geschikt is voor buitentoepassingen. 

- Spaarlamp bolvorm

De Philips Softone ESaver 6 Years T-Shape heeft dezelfde vorm als een standaard gloeilamp, ook wel de T-vorm genoemd. De spaarlampen E27 zijn te verkrijgen in diverse vormgevingen. 

Bestel hier de Philips LED PAR

- Spaarlamp reflector

De Philips PAR38 Downlighter ESaver is de energiezuinige vervanger voor PAR38 gloeilampen. De spaarlamp met reflector PAR38 is alleen te verkrijgen in de kleurwamte zeer warm wit (2700K). Mocht u nog energiebewustere keuze willen maken, kies dan voor de Philips LED PAR. De Philips LED PAR heeft een levensduur van gemiddeld 45.000 uur in tegenstelling tot de spaarlamp E27 PAR38 met een levensduur van gemiddeld 8.000 uur. 

- Overige spaarlampen

De Philips Tornado spiral is spiraal gevormd waardoor de spaarlampen E27 er speels en decoratief uitzien. De verschillende wattages uiten zich in diverse aanzichten. Zo heeft bijvoorbeeld de 5W twee spiralen, de 8W drie spiralen en de 23W vier spiralen. 

Plaats hier uw order Philips spaarlampen