• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Koop hier de Philips PL-Electronic Automatic

Spaarlamp met sensor

Een spaarlamp met sensor heeft Lampdirect.be diverse ter beschikking. De spaarlampen met sensor welke het meest verkocht worden, zijn veelal altijd op voorraad. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle levering! 

Voordelen spaarlamp met sensor

Niet alleen wordt de spaarlamp met sensor buiten gebruikt, de lampen zijn tevens zeer geschikt voor binnengebruik. Een spaarlamp het sensor bespaart u namelijk energiekosten en het is erg handig.

In donkere ruimtes waar u regelmatig komt hoeft u niet eerst naar de lichtknop te zoeken. De spaarlamp gaat doormiddel van de sensor automatisch aan wanneer de lampen beweging detecteren. Handig voor bijvoorbeeld in uw hal, toilet, badkamer en kelder. Ruimtes waar u regelmatig komt, echter niet de gehele dag of avond verblijft. Een bijkomstig voordeel van de spaarlamp met sensor is dat u nooit zult vergeten het licht uit te doen.   

Diverse soorten spaarlampen met sensor

Een spaarlamp met sensor is te verkrijgen in diverse soorten. Zo is er een sensor met een bewegingsdetector, maar het kan ook een schemeringssensor zijn.

De spaarlamp met schemeringssensor gaat, zoals de naam al aangeeft, alleen aan wanneer het gaat schermeren. Zodra de spaarlamp met sensor voldoende daglicht krijgt, zal de lamp uitgaan. Wanneer u bijvoorbeeld in het donker thuiskomt kunt u eenvoudig het sleutelgat vinden.

Assortiment Lampdirect.be: spaarlamp met sensor

Lampdirect.be heeft een aantal spaarlampen met sensor in het assortiment:

Philips PL-Electronic Automatic

De Philips PL-Electronic Automatic is een spaarlamp met sensor, welke zich automatisch inschakelt wanneer de lamp geen daglicht detecteert. De lamp is niet geschikt in combinatie met dimmers en elektronische tijd/schemer schakelaars.

Koop hier de Philips PL-Electronic Automatic