• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Retail & Gastvrijheid Verlichting

Winkels vereisen een speciaal soort lichtoplossing. U wilt dat uw klanten zich prettig en ontspannen voelen. Het is daarom erg belangrijk om de juiste armaturen te gebruiken voor uw winkel. Alle LED panelen bij Lampdirect zijn van hoge kwaliteit en zeer efficiënt, die u helpen om geld te besparen op uw energierekening. Met behulp van de juiste armaturen zal de omzet verhogen en bijdragen uw bedrijf te laten groeien.

Op deze pagina vindt u alle armaturen die gebruikt kunnen worden voor Retail winkels. Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verlichting experts kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.