Zakelijk overstappen op LED

De manier om energielabel C te bereiken en kosten te drukken!

De keuze voor een LED lichtplan brengt diverse voordelen met zich mee op het gebied van gezondheid, gebruiksgemak en kosten. Klinkt goed toch!? Hieronder sommen wij voor jou op wat deze voordelen zijn en wat dit voor jou als bedrijf, VVE, vereniging of stichting inhoudt. Natuurlijk kun je ook direct onze LED lampen en LED armaturen bekijken en/of bestellen; wij bieden lichtbronnen aan van topmerken zoals Noxion, Philips en LEDvance. Of je kunt een aanvraag doen voor projectverlichting op maat met de mogelijkheid tot een inbegrepen installatieservice.

heartheart

LED verhoogt het welzijn

Licht heeft direct invloed op onze stemming en ons algemeen welzijn. Schittering, flikkering, lichttemperatuur en intensiteit hebben allemaal op verschillende manieren invloed. Hoge kwaliteit verlichting kan leiden tot minder vermoeidheid, voorkomt hoofdpijn en ziekte, verhoogt de alertheid, bevordert de productiviteit en vermindert fouten. Handig, want het welzijn van jouw werknemer draagt bij aan winstgevendheid. Ook zorgt de juiste LED verlichting voor een prettige gebruikservaring bij zowel gasten als bezoekers. Kleine verbeteringen maken een groot verschil!

flashflash

Energiekosten dalen gemiddeld 70%

Energie is duur en de kosten voor verlichting kunnen tot wel 40% van jouw totale energierekening bedragen. Met de overstap naar LED en intelligente besturingsoplossingen voor deze verlichting, kun je direct gemiddeld zo'n 70% besparen. Conventionele verlichting geeft tot 90% van het totale energieverbruik als warmte af, waardoor dergelijke lichtbronnen inefficiënt en duur in gebruik zijn. Met ultra-efficiënte LED technologie is dit omgekeerd. Zo ondersteun je de naleving van de energierichtlijnen in of rond jouw gebouw, en bespaar je geld.

toolstools

Fikse reducering onderhoudskosten

Onderhoudskosten van LED lampen en armaturen vallen gemiddeld 5x lager uit als bij conventionele verlichting. Dankzij de lange levensduur en superieure productkwaliteit van LED verlichting is dit product de eerste keuze van een faciliteitenmanager. Je hoeft jouw lichtbronnen immers één keer in de zoveel jaar te vervangen en hebt niet jaar na jaar onderhoudspersoneel nodig om nieuwe lampen te laten installeren. Uitval en ongemak veroorzaakt door verlichting van slechte kwaliteit, en met een korte levensduur, is door LED geschiedenis geworden.

diagramdiagram

Fantastisch investeringsrendement

Je behaalt het beste rendement als jouw diensten (retail, kantoor en productie) of producten (mode, auto's) worden getoond met optimale verlichting. Dit trekt de aandacht van de klanten en zorgt voor een koopintentie. LED heeft zelf ook een investeringsrendement, vanwege de aantrekkelijke directe kostenbesparing en relatief lage initiële investering. LED heeft dan ook een korte terugverdientijd (gemiddeld 12-48 maanden). Bovendien is LED verlichting een solide financiële beslissing voor jouw onderneming, aangezien de levensduur van het product onder de garantie valt.

flashflash

Een lagere CO2 uitstoot

Omdat LED lampen en armaturen minder energie verbruiken dan tradtionele lichtbronnen, is er minder elektriciteit nodig. Verder zet LED verlichting maar 10% van zijn totale energieverbruik om in warmte. LED's hebben dus ook een positief effect op de C02 uitstoot. Waar onder meer halogeenlampen en gasontladingslampen overhit kunnen raken, is daar bij LED geen sprake van! Lampdirect streeft ernaar om in 2023 CO2 neutraal te zijn. Dit willen wij bereiken middels de verkoop van LED verlichting, maar ook door te investeren in herbebossing.

toolstools

Gebruiksgemak door slimme opties

LED is continu in ontwikkeling, wat het gebruiksgemak voor jou als bedrijf, VVE, stichting of vereniging steeds meer vereenvoudigd. Tegenwoordig hebben vele LED armaturen de optie om als DALI armatuur te worden aangeschaft. Hiermee wordt het mogelijk om LED's te groeperen en tegelijkertijd te voorzien van dezelde instellingen, zoals automatische in- en uitschakeling en controle over de lichtintensiteit. Lees hier meer over DALI armaturen. Niet te vergeten, energiezuinige lichtoplossingen met een handige sensor of noodverlichting. Je kunt vele kanten op!

Voorbeeld van een Professioneel LichtplanVoorbeeld van een Professioneel Lichtplan

Heb je hulp nodig bij het realiseren van een perfecte lichtoplossing voor je bedrijfspand en/of buitengebied?

Ja perfect, Lampdirect! Onze lichtexperts helpen jou graag verder bij het realiseren en implementeren van een lichtplan op maat. Bovendien kunnen wij samen onze installatiepartners een totaalpakket bieden van concept tot installatie, waardoor het gehele traject van A tot Z geregeld is. Wil jij gebruik maken van onze service? Via deze link verkrijg je meer info. Of ...


Reeds afgeronde projecten

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showroom & Musea