Professioneel lichtadvies

De weg naar een perfecte lichtoplossing voor je pand of die van je klant!

Bij Lampdirect helpen wij je graag verder met een energiezuinig, duurzaam en winstgevend lichtplan. Wij zijn al jarenlang marktleider op het gebied van professionele verlichting voor bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs steken wij graag de handen uit de mouwen. Hierbij kun je onder andere denken aan projecten omtrent kantoorverlichting, industrieverlichting, winkelverlichting, sportcomplex verlichting of verlichting van gemeenschappelijke ruimtes. Bij het maken van een professioneel lichtadvies op maat komen de meest duurzame lichtoplossingen, de nieuwste lichttechnologieën en de meest slimme verlichting aan bod. Niet te vergeten, het belang van goed functionerende noodverlichting in een ruimte. Oftewel, een compleet lichtadvies dat zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. En natuurlijk een fikse energiebesparing door het gebruik LED en/of slimme lichtoplossingen.

Onze eigen lichtadviseurs stellen vast wat voor verlichting een gebouw of ruimte nodig heeft om de beleving van je klanten, bezoekers en/of gasten of je eigen comfort te optimaliseren. Hierbij houden we rekening met de wensen en behoeften, die je als bedrijf en/of installateur aan ons meegeeft. Om een gedegen advies te bewerkstelligen, bieden wij 3 services aan die gezamenlijk zorgen voor een perfect afgestemd lichtadvies voor ieder individeel project. Hierdoor lees je wat deze services inhouden:

1. Lichtcalculatie

Onze lichtarchitecten baseren de lichtcalculatie voor jouw pand / complex op de Europese norm voor binnen- en buitenverlichting, die staan vermeld in de NEN-EN 12464-1 (binnen) en de NEN-EN 12464-2 normering (buiten). Een goed verlichte werkplek is erg belangrijk voor het welzijn van werknemers. Het zorgt ervoor dat werknemers minder vaak ziek zijn en dat ze betere prestaties leveren. Dit geldt hetzelfde voor prestaties in een sportcomplex. Ongeacht de ruimte, draagt de juiste verlichting bij aan de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen.

2. Lichtplan

Een individueel afgestemd lichtplan bestaat standaard uit een lichtcalculatie inclusief plattegrond. De installateur heeft deze plattegrond nodig, aangezien deze de locatie van armaturen, hoogtematen en zaagmaten weergeeft.

Het totaalverbruik wordt aangegeven in het renvooi, op basis waarvan het aantal groepen in de meterkast wordt vastgesteld. Bovendien wordt met de plattegrond een prijsopgaaf voor de installatie bepaald.

Wil je meer weten? Neem contact op voor installatiemogelijkheden.

3. Lichtconcept (1+2+3D Simulatie)

Bij het maken van een lichtconcept stellen wij specifiek vast wat voor verlichting een omgeving nodig heeft om de beleving van klanten, bezoekers en/of gasten of jouw eigen comfort te optimaliseren.

Het lichtplan dat wij voor jou ontwerpen bestaat onder andere uit een 3D gesimuleerd lichtplan op maat, met het bijbehorende lichtadvies. Hierbij laten wij je van tevoren zien hoe jouw ruimte eruit komt te zien zodat je niet voor verrassingen komt te staan en alles perfect past bij jouw imago, doelgroep en marketingconcept.


Ondersteuning nodig bij je project? Deel je gegevens en wij nemen contact met je op!


Liever telefonisch contact opnemen?

Geen probleem! Onze lichtexperts zijn op maandag tussen 08:30 en 17:30 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +31 (0)88 310 00 06. 


Reeds afgeronde projecten

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showroom & Musea


Adresgegevens

Lampdirect BV
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland

Overige Gegevens

IBAN: NL28 RABO 0114 8590 94
BIC: RABONL2U
BTW: NL821186462B01
KVK: 17260313