Projectverlichting op maat

Wij helpen je met lichtadvies, offertes op maat en/of levering van producten!

Voor optimale (licht)resultaten in iedere omgeving!

Wil je met je bedrijf overstappen op duurzame LED verlichting, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je met onze projectverlichting service! Wij bieden je een totaalpakket van advies tot levering. Het maakt niet uit of je een MKB'er bent of meerdere vestigingen moet voorzien van verlichting. Wij draaien voor geen enkel lichtproject onze hand om.

Bij ons heb je een vast aanspreekpunt, waardoor je nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt. En ook als de verlichting is geïnstalleerd, blijf je deze vaste contactpersoon houden. Voor eventuele problemen of vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Erg handig!

Heb je ook interesse gekregen in projectverlichting of wil je graag meer hierover weten? Neem contact op met Melissa of laat je door ons terugbellen of -mailen.


Hulp nodig bij je lichtproject?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Wat valt er onder onze projectverlichting service?

We geven lichtadvies en voorzien je van de juiste verlichting die compleet toegespitst is op de behoeften en de wensen van jouw bedrijf. En dat niet alleen! Wij hebben voor ieder type bedrijf en elk budget de beste lichtoplossing, ongeacht de sector. Bekijk bijvoorbeeld eens onze mogelijkheden voor winkelverlichting of kantoorverlichting. Heb je de producten besteld? Zo niet, dan kun je hiervoor direct een offerte aanvraag plaatsen.

Loop je vast bij je nieuwe lichtproject?

Heb je je producten gevonden?Onze merken


Adresgegevens

Lampdirect BV
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland

Overige Gegevens

IBAN: NL28 RABO 0114 8590 94
BIC: RABONL2U
BTW: NL821186462B01
KVK: 17260313