Compleet lichtadvies

Voor optimale (licht)resultaten in iedere omgeving!

Wil je met jouw bedrijf overstappen op andere verlichting, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je! Wij bieden een compleet totaalpakket aan als je wilt overstappen op duurzame LED verlichting of op andere verlichting. We geven lichtadvies en voorzien je van de juiste verlichting die compleet toegespitst is op de behoeften en de wensen van jouw bedrijf. Onze partners installeren vervolgens de verlichting. Of je nu een kleiner bedrijf bent of verschillende vestigingen moeten voorzien van verlichting, wij draaien nergens onze hand voor om. Wij hebben voor ieder bedrijf en elk budget de beste oplossing en bieden de beste verlichting voor iedere sector. Bekijk bijvoorbeeld eens onze mogelijkheden voor winkelverlichting of kantoorverlichting.

Wij werken samen met gecertificeerde partners die de verlichting bij jouw bedrijf komen installeren. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt, waardoor je nooit van het kastje naar de muur gestuurd wordt. En ook als de verlichting is geïnstalleerd, blijf je een vaste contactpersoon houden. Voor eventuele problemen of vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Heel handig! Heb je ook interesse gekregen in projectverlichting of wil je graag meer hierover weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Al meer dan 1000+ succesvolle projecten in de Benelux!

Lichtplan & Lichtadvies

Onze experts maken een plan op maat en geven het advies. Klik en lees meer over deze service.

Installatie

In samenwerking met onze installatiepartners kunnen we het project inclusief montage aanbieden.

Slimme LED Oplossingen

Meer besparing met duurzame LED verlichting en slimme techniek. Klik en lees alle LED voordelen.


Ondersteuning nodig bij je project? Deel je gegevens en wij nemen contact met je op!


Neem je liever telefonisch contact met ons op?

Geen probleem! Je kunt iedere werkdag tussen 08:30u en 17:00u contact met ons opnemen door te bellen naar 088 310 00 06.

Onze merken


Reeds afgeronde projecten

Kantoorverlichting

Winkelverlichting

Verlichting Showroom & Musea


Adresgegevens

Lampdirect BV
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond
Nederland

Overige Gegevens

IBAN: NL28 RABO 0114 8590 94
BIC: RABONL2U
BTW: NL821186462B01
KVK: 17260313