Vorige

Philips TL-D lampen (T8)

Hoge kwaliteit Philips TL-D Lampen (T8) voor een lage prijs! Op deze pagina vindt u alle klassieke Philips TL-D Lampen (T8). De lengte en het wattage van TL-Lampen staan in verhouding tot elkaar. Houdt u dus rekening met de diameter en de lengte van de Philips TL-D Lampen (T8) wanneer u deze vervangt. T8 Lampen hebben een diameter van 26 millimeter. Lampdirect biedt u goedkope Philips TL-D lampen (T8) en een snelle levering! ! Bij Lampdirect helpen we u graag bij het vinden van de juiste T8 Lamp!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 156 in totaal

156 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 156 in totaal

156 Producten

 

Philips TL-D lampen vindt u op Lampdirect.be!

In onze online winkel vindt u een ruim assortiment TL-D buizen waardoor u zeker zult vinden wat u zoekt!
 

Wat is een TL-D buis?

Een TL-D buis ofwel een T8 buis is een buis met een G13 lampvoet. Dit betekent dat de lamp een steekfitting heeft waarbij de 2 pinnen 13mm uit elkaar staan. De diameter van de lamp is 26mm.

 • De gemiddelde levensduur is 15.000 uur.
 • Afhankelijk van het model is het energielabel A of B.
 • Wordt gebruikt met een voorschakelapparaat.
 • De lichtopbrengst is stabiel tijdens de gehele levensduur.
   

Hoe kiest u de juiste T8 lamp?

 

 

 • Het wattage kan niet veranderd worden omdat het voorschakelapparaat afgestemd is op het huidige wattage. Bovendien is de lengte van de lamp langer als het wattage hoger is. Het wattage kan alleen veranderd worden als u uw armatuur en voorschakelapparaat ook aanpast.
 • Er zijn verschillende kleurtemperaturen: 2700K/3000K voor warm licht, 3500K/4000K voor koud wit licht en 6500K voor daglicht.
 • Kies voor een goede kleurweergave (80-89Ra) of een uitstekende kleurweergave (90-100Ra).
   

Waarom is een LED buis beter?

LED buizen verbruiken minder energie, hebben een langere levensduur en zijn bovendien milieuvriendelijker. Doordat de lampen langer meegaan bespaart u ook kosten op het vervangen. Bovendien is de garantie op deze producten 3 tot 5 jaar.
 

Het Philips assortiment

In dit assortiment zitten vele verschillende producten. Om u te helpen kiezen heeft Lampdirect.be een selectie gemaakt van de verschillende Philips lampen:

Hoe kunt u uw TL buis vervangen?

 1. Zorg ervoor dat de stroom van de lamp is uitgeschakeld.
 2. Pak de uiteinden van de TL buis en draai de  lamp 90 graden zodat de lamp loskomt van het armatuur.
 3. Pak de nieuwe buis en steek de uiteinden ervan in het armatuur. Draai de lamp 90 graden zodat de lamp goed op zijn plaats zit.
 4. Als uw systeem een conventioneel voorschakelapparaat heeft, vervang dan ook de starters voor uw TL buizen. Als u een elektronisch voorschakelapparaat heeft dan heeft u geen starter nodig.

Tip: Als er een zoemend geluid van de lampen komt, dan betekent het dat het voorschakelapparaat vervangen moet worden. Als een TL buis knippert, dan betekent het dat de starter vervangen moet worden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen