Vorige

Philips TL-lampen

Koop uw Philips TL-lampen bij Lampdirect. Op deze pagina kunt u buizen in alle vormen en maten vinden, geschikt op alle armaturen. Variërend van standaard T8- tot ronde en blacklight buizen. Alle Philips TL-lampen komen met onze All- in garantie. De lengte en wattage van Philips TL-lampen zijn aan elkaar gerelateerd. Dus, ben er zeker van dat u de juiste diameter en lengte heeft met het veranderen van de buizen. Naast Fluorescerende buizen bieden we ook LED buizen aan als alternatief. Wist u dat, wanneer u uw oude fluorescerende buis verwisseld voor een LED, u wel 50% kunt besparen op energieverbruik? Deze buizen besparen geld door hun lange levensverwachting en hoge energie efficiëntie tarief. Wij bieden u buizen voor lage prijzen met een snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het zoeken naar de juiste buis.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 309 in totaal

309 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 309 in totaal

309 Producten

 

Philips TL lampen op voorraad op Lampdirect.be

Bestel nu uw TL verlichting in onze online winkel en profiteer van onze snelle verzending en All-in Garantie!
 

Kenmerken van de Philips TL buis

Ons assortiment Philips TL lampen bestaat uit T5, T8, T12, ronde TL buizen en LED buizen. Deze categorie bevat ook Philips Starters. Sommige TL buizen in deze categorie bevatten al starters. Kijk hiervoor naar de productinformatie. Alle TL verlichting werkt op een voorschakelapparaat (vsa). Als de buis zoemt, dan is dat het teken dat het vsa vervangen moet worden. Als de TL buis knippert is de starter aan vervanging toe.

Hoe kiest u de juiste Philips TL lamp?

Het belangrijkste bij het kiezen van een TL buis is dat u het vermogen niet veranderd; het wattage moet hetzelfde zijn als uw oude TL lamp. De lengte en het wattage zijn van elkaar afhankelijk. Kijk ook naar de diameter van uw oude buis en de lampvoet. Deze moeten allemaal hetzelfde zijn. Ook vanwege het vsa mag het vermogen niet aangepast worden. Het vsa is hierop afgesteld.

 • Bij TL buizen zijn er verschillende kleurweergaves mogelijk uiteenlopend van 60-69Ra tot 90-100Ra. Hoe hoger het getal, hoe natuurlijker kleuren worden weergegeven. Bepaal daarom eerst hoe belangrijk kleur is in de omgeving waar de lamp geplaatst wordt. In een fabriekshal kan dit minder belangrijk zijn als in een winkel of fotostudio.
 • Naast kleurweergave heeft u ook nog de keuze uit verschillende kleurtemperaturen: 2700K voor zeer warm wit, 3000K voor warm wit, 3500K voor neutraal wit, 4000K voor koel wit, 5000K voor extra koel wit en 6500K voor daglicht.
 • Bent u op zoek naar een energiezuinige oplossing? Kies dan voor Philips LED TL lampen. LED TL buizen verbruiken 50% minder energie, hebben een 2 keer langere levensduur en bevatten bovendien geen chemicaliën.

 

 

 De TL lampen die het meest besteld worden door onze klanten zijn:

 • Philips MASTER TL-D Super 80 : Deze lamp biedt meer lumen per watt en heeft een betere kleurweergave dan gewone TL-D lampen. Het kwikgehalte in de lamp is laag.
 • Philips MASTER TL5 High Efficiency : Deze TL lamp werkt zeer efficiënt en verbruikt weinig energie. De kleurweergave is goed en de lichtopbrengst blijft hetzelfde tijdens de gehele levensduur.
 • Philips Master LEDtube Value - Standaard : Deze LED lamp is de milieuvriendelijke oplossing die minder energie verbruikt en een 2 keer langere levensduur heeft.
   

Het assortiment Philips TL lampen

 • Philips TL-D lampen (T8): Lampvoet G13 en hebben een diameter van 26mm.
 • Philips TL5 lampen (T5): Lampvoet G5 en hebben een diameter van 16mm.
 • Philips T12 lampen: Lampvoet G13 en hebben een diameter van 40,5mm.
 • Philips Mini TL-lampen: Lampvoet G5 en hebben een diameter van16mm.
 • Philips Ronde TL buis: Ronde TL buizen met lampvoet 2GX13 (4P) of G10q (2P)
 • Philips Speciale TL-verlichting: In deze categorie vindt u speciale TL buizen.
 • Philips LED TL lampen (G13 Fitting): LED buizen zijn alleen beschikbaar in T8 buizen.

 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen