Vorige

Philips E40 spaarlamp

Philips E40 spaarlamp zijn energie efficiënt en hebben standaard een breder type fitting. Dit type lamp heeft een zeer lange levensduur en verbruikt weinig energie, waardoor het een goede vervanger is voor uw oude, traditionele lichtbronnen. Door het invullen van de filter aan de linkerkant van het scherm, vindt u snel de correcte lamp. Koop uw Philips E40 spaarlamp bij Lampdirect en profiteer van hoge staffelkortingen.
Lees meer

Philips spaarlampen met een E40 lampvoet te koop bij Lampdirect! Bespaar vandaag nog op energie en profiteer van de hoge kwaliteit!
 

Philips E40 Spaarlamp

De Philips E40 spaarlamp is een spiraalvormige lamp met een E40 lampvoet. Hierdoor is de lamp eenvoudig in en uit te schroeven.

  • Eenvoudige installatie, geen voorschakelapparaat nodig! philips e40 spaarlamp
  • Zeer hoge lichtopbrengst van 5600lm.
  • Lange levensduur van 10.000 uur.
  • U ziet kleuren zoals ze zijn door de goede kleurweergave van 80-89Ra.
  • Energielabel A.

Door de koele kleurtemperatuur (4100K) is dieze lamp gescikt voor gebruik in professionele situaties waar men goed zicht dient te hebben zoals in werkplaatsen. Deze lampen zijn minder geschikt voor gebruik in woonomgevingen. De lamp kan buiten gebruikt worden maar dient dan geplaatst te worden in een volledig gesloten armatuur. 

De lamp is geschikt voor frequent schakelen en de Lampdirect All-in Garanie van 1 jaar is van toepassing op de Philips E40 spaarlamp .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen