• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips E14 Spaarlamp

Philips E14 spaarlampen gaan efficiënt om met energie en zijn uitgerust met de populaire E14 schroeffitting. Een Philips E14 spaarlamp is een geschikte vervanger voor oude/conventionele E14 lichtbronnen, zoals de welbekende gloeilamp. Door het invullen van het filter aan de linkerkant van deze pagina, vind je eenvoudig de juiste Philips E14 spaarlamp. Koop je Philips E14 spaarlamp bij Lampdirect en profiteer van korting bij het afnemen van meerdere exemplaren. Ben je op zoek naar een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor een E14 LED spaarlamp? Kijk dan eens bij de verschillende Philips E14 LED lampen. Klik hier om al deze E14 LED producten te bekijken.

Filteren opCategorie

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.