Vorige

Philips PL-lampen (CFL)

Philips PL-lampen (CFL) komen met een grote variatie aan fitting types. Van de “standaard” E14 en E27 tot de 2- en 4 pin spaarlampen. Met de optie om te filteren aan de linkerzijde van de pagina kunt makkelijk navigeren door de site tot u de juiste lamp heeft gevonden. Wist u dat u wel 50- tot 80% kunt besparen wanneer u een spaarlamp gebruikt? Op sommige van de Philips PL-lampen (CFL) Lampdirect word u een 5 jarige all-in garantie geboden. . Lampdirect biedt u kortingen op grotere aanschaffingen. Koop uw Philips PL-lampen (CFL) bij Lampdirect, we garanderen u goedkopePhilips PL-lampen (CFL) en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 265 in totaal

265 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 265 in totaal

265 Producten

 

Philips PL-lampen op voorraad!

PL-lampen kunt u eenvoudig, goedkoop en snel bestellen bij Lampdirect.be. Profiteer van onze snelle verzending!
 

De kenmerken van Philips spaarlampen

PL lampen zijn compacte fluorscerende lampen en kenmerken zich door hun lampvoet. De lampen hebben een steekfitting met 2 of 4 pinnen aan de onderzijde. Er zijn ook enkele PL lampen met een scroeffitting. Daarnaast hebben PL lampen een relatief hoge lichtopbrengst. Alle spaarlampen werken op een voorschakelapparaat.

  • De lampen besparen veel energie.
  • Kleuren worden natuurlijk weergegeven door de goede kleurweergava van 80Ra.
  • 98% van de lamp is recyclebaar.
  • Afhankelijk van het model zijn de lampen dimbaar, kijk hiervoor bij de productinformatie.

De lampen worden op plaatsen gebruikt waar het licht langere tijd aangeschakeld is. Veel schakelen verkort de levensduur van de lamp. De PL lamp wordt onder andere gebruikt in huizen, kantoren, restaurants, cafés en winkels.
 

Hoe kiest u de juiste PL lamp?

Het is erg gemakkelijk te bepalen welke Philips PL-lamp u nodig heeft. Aan de hand van het volgende stappenplan bepaalt u in enkele seconden welk type u nodig heeft:

  • Kijk op de lampvoet welke Philips PL-lamp u heeft. De meest gebruikte zijn: Philips PL-S , Philips PL-C en Philips PL-T .
  • Kijk aan de onderzijde van de PL-lampen of er zich 2 of 4 koperen pinnetjes aan de onderzijde bevinden.
  • Bepaal daarna het vermogen van de lamp. Het is erg belangrijk dat u hetzelfde wattage aanhoudt als uw vorige lamp omdat de lengte en het vermogen van elkaar afhankelijk zijn. Bovendien is het voorschakelapparaat afgesteld op het huidige vermogen van uw lamp.
  • Maak dan de keuze voor de kleurtemperatuur: 2700K (zeer warm wit), 3000K (warm wit), 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht).

 

 

Het assortiment Philips spaarlampen

Bij Lampdirect kunt u allerlei verschillende PL lampen krijgen. Hieronder vindt u de verschillende soorten PL lampen

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen