Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Philips LED-lampen

Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment van Philips LED verlichting. Philips LED-Lampen zijn een nieuwe en innovatieve vorm van verlichting. Deze vorm komt voor in vele soorten en maten en is een technologie die het meest efficiënt met energie omgaat. Het is belangrijk om de fitting van de LED-Lamp te controleren, dit is om er zeker van te zijn dat u de goede heeft. Bij Lampdirect hebben we een grote selectie van Philips LED-Lampen, variërend van E14 & E27 LED-Lampen tot GU10 LED-Lampen die kunnen worden gebruikt in spotlampen. Op de linkerzijde van het scherm kunt u de fitting kiezen die u nodig heeft. Philips LED-Lampen helpen u met het besparen van geld en het verminderen van uw energieconsumptie. Koop uw Philips LED-Lampen bij Lampdirect, we garanderen u goedkope Philips LED-Lampen en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 241 in totaal

241 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 241 in totaal

241 Producten

 

Bekijk nu ons grote assortiment Philips LED lampen in onze online winkel. Maak nu kennis met onze scherpe prijzen en All In Garantie!
 

Philips lampen - wat zijn dat?

Philips lampen maken gebruik van LED (Light Emitting Diode), een nieuwe en innovatieve vorm van licht. LED-technologie maakt gebruik van een geëlektrificeerde halfgeleider die licht produceert. Hierdoor is ons assortiment Philips verlichting verkrijgbaar in diverse vormen, ontwerpen en kleuren.

 • Philips LED lampen hebben een laag energieverbruik in vergelijking met gloei- en halogeenlampen. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening!
 • De kleurweergave van de lampen is goed: 80-89Ra - u ziet kleuren zoals ze zijn.
 • Een halogeenlamp heeft een levensduur van 2.000 uur, LED lampen 10.000 tot 50.000 uur! Hierdoor hoeven lampen veel minder vaak vervangen te worden waardoor u kunt besparen op vervangingskosten.
 • Philips LED zijn zeer milieuvriendelijk doordat ze geen chemicaliën bevatten.
   

Hoe kiest u de juiste Philips LED?
 

 

Lampdirect helpt u graag om de juiste keuze te maken voor uw Philips verlichting!  Houdt rekening met de volgende criteria bij het kiezen van de lamp.

 1. Kies als eerste voor de juiste lampvoet. Er zijn verschillende soorten: E27, E14, GU10, GU5.3, G53 en TL.
 2. Bepaal het vermogen: de code 5-35W betekent dat de Philips lampen 5W verbruiken en de 35W halogeenlamp vervangt.
 3. Er zijn verschillende kleurtemperaturen: 2700K (extra warm wit), 3000K (warm wit), 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht).
 4. De gradenbundel kan zijn: 25° (accentverlichting), 40° (algemene verlichting) en 60° (brede verlichting).
 5. Sommige Philips verlichting is dimbaar. Kijk daarvoor naar de letter D in de productnaam, dit betekent dat de lamp dimbaar is.
 6. Er zijn verschillende vormen zoals spot, bolvormig en kaarsvormig.
   

Philips lampen en de toepassing

Philips verlichting kan op veel verschillende plaatsen gebruikt worden. In huis kan de lamp in huiskamers, keukens of slaapkamers geplaatst worden. Ook restaurants, hotels en winkels kunnen gebruik maken van Philips LED. Spotlampjes zijn ideaal voor de badkamer en op de gang.

 • MASTER: Deze serie heeft een langere levensduur, langere garantie en de lampen zijn dimbaar.
 • CorePro: Budget versie van de Philips lampen, kortere levensduur, niet dimbaar maar nog steeds goede kwaliteit.
 • HUE: Produceert 16 miljoen verschillende kleuren en is bedienbaar met de smartphone of tablet.
   

Hoe vervangt u Philips verlichting?

Philips LED lampen zijn eenvoudig te vervangen. Afhankelijk van de lampvoet draait of klikt u de lamp uit het armatuur en plaatst een nieuwe. Sommige Philips lampen werken op 12V en hebben daarom een transformer nodig. Houdt er bovendien rekening mee dat als u een TL buis door een LED buis vervangt, u ook de starter moet vervangen voor een LED starter. Op deze website vindt u alle accessoires die u nodig heeft voor uw Philips lampen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen