Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Philips GU5.3 Halogeen lamp

De Philips GU5.3 Halogeenlampen zijn lampen met 2 pins. Op Lampdirect hebben we meer dan 70 verschillende types van Philips GU5.3 Halogeenlampen. U kunt de filter gebruiken aan de linkerkant van uw scherm om de juiste keuze te maken. Lampdirect biedt u goedkope Philips GU5.3 Halogeenlampen en een snelle levering! Lampdirect helpt u de juiste Halogeenlamp te vinden die u nodig heeft. 
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

34 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 34 in totaal

34 Producten

Ontdek nu bij Lampdirect halogeenspotjes met een GU5.3 lampvoet tegen lage prijzen! Profiteer nu van een snelle verzending.
 

Philips GU5.3 Halogeen lampen

Philips GU5.3 Halogeen lampen zijn lampen die sprankelend halogeenlicht uitstralen en hebben een GU5.3 lampvoet. De lamp werkt op 12V stroom en kan daarom niet direct aangesloten worden op het stroomnet. Daarom heeft u een  Osram Halogeen Transformators nodig.

  • Door de 100Ra kleurweergave ziet u kleuren altijd precies zoals ze zijn. Philips GU5.3 Halogeen
  • De reflector verspreidt het licht beter.
  • Alle lampen zijn 100% dimbaar zodat u de helderheid van het licht kunt aanpassen.
  • Kleuren zullen niet vervagen door het UV filter.

Door het warme licht (3000K) kunt u de lampen perfect gebruiken voor professionele toepassingen zoals in winkels, musea en als etalageverlichting. Producten worden extra aantrekkelijk gemaakt voor de consument. Hierdoor kunt u uw producten in de spotlichten zetten!
 

Kies de juiste GU5.3 lamp

Om de juiste lamp te kiezen is het belangrijk dat u een lamp kiest met het juiste vermogen. In deze categorie kunt u kiezen voor halogeenlampen met een vermogen van 20 tot 50W. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst. Lampdirect raadt u aan om niet van vermogen te wisselen als u tevreden bent met het huidige. Bovendien dient u op te letten dat u het vermogen van de transformator niet overschrijdt.

Er zijn verschillende gradenbundels verkrijgbaar, deze geven aan hoe breed het licht verspreidt wordt. Om objecten te accentueren kiest u voor een lamp met een smalle gradenbundel zoals 8, 10 of 24D. Voor algemene verlichting kiest u 36D en voor zeer wijde verlichting voldoet 60D.

 

 

Om 80% te besparen op energie kiest u voor de  Philips LED lamp GU5.3 (MR16) . De levensduur van deze lampen is 10 keer langer en dit is bovendien een milieuvriendelijke optie!
 

Philips GU5.3 Halogeen lampen - het assortiment

In deze categorie vindt u vier verschillende soorten Philips GU5.3 Halogeen lampen. Onderstaand zullen we de belangrijkste verschillen toelichten:

  • Philips Brilliantline Dichroic: Levensduur van 4.000 uur , gebruikt een koudlichtreflector om warmte te verminderen.
  • Philips MASTERLine ES: Levensduur van 5.000 uur, gebruikt een speciale coating voor een langere levensduur.
  • Philips Brilliantline Alu: Levensduur van 4.000 uur, gebruikt een aluminium reflector voor een betere lichtdistributie.
  • Philips Accentline: Levensduur van 2.000 uur, gebruikt een spiegelreflector om warmte te verminderen.

Maak nu een keuze uit het brede assortiment Philips GU5.3 Halogeen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen