Vorige

Philips GU10 Halogeen lamp

Philips GU10 Halogeenlampen zijn de meest gekozen type spot verlichting. Ze zijn makkelijk te installeren, u hoeft ze er alleen maar in te draaien. De Philips GU10 Halogeenlampen variëren in Wattage van 18w tot 75w. Onderaan de pagina vind u verdere informatie en een video om er zeker van te zijn dat u de juiste Halogeenlamp kiest. Lampdirect biedt u goedkope Philips GU10 Halogeenlampen en een snelle levering! Lampdirect helpt u de juiste Halogeenlamp te vinden die u nodig heeft. 
Lees meer

7 artikel(en)

7 Producten

7 artikel(en)

7 Producten

Bij Lampdirect bestelt u GU10 halogeenlampen van het merk Philips tegen de laagste prijzen. Bestel vandaag nog!
 

Philips GU10 Halogeen lampen

De Philips GU10 Halogeen lampen zijn kleine halogeenspotjes met een superieure kwaliteit. Het heldere, sprankelende halogeenlicht is ideaal om objecten in de schijnwerpers te zetten. Door de MR16 aluminium reflector wordt warmte vooral naar voren gestraald.

  • Uitstekende kleurweergave van 100Ra waardoor u kleuren ziet zoals ze werkelijk zijn. Philips GU10 halogeen lamp
  • Gemiddelde levensduur van de lamp is 2.000 tot 3.000 uur.
  • Door het UV filter wordt verkleuring van verlichte objecten voorkomen.
  • De lampen zijn 100% dimbaar waardoor u de helderheid van het licht kunt aanpassen.

 

Deze halogeenlampen zijn te gebruiken als accentverlichting in huizen, winkels, restaurants en hotels. Door het warme witte licht (2800K) wordt eenvoudig de juiste sfeer geschept.
 

Hoe kiest u de juiste GU10 halogeenlamp?

Als u een armatuur heeft dat geschikt is voor GU10 lampjes hoeft u alleen het juiste vermogen en gradenbundel te kiezen. Als u tevreden bent met het huidige vermogen, dan raden wij u aan dat niet te veranderen. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst. Voor de gradenbundel heeft u de keuze uit accentverlichting (20 of 25D) of algemene verlichting (40 of 50D).
 

Philips GU10 Halogeen lampen - het assortiment

De Philips GU10 Halogeen lampen zijn verkrijgbaar in 3 soorten:

  • Philips Twistline Alu 2000 hours: Halogeenspot die onmiddelijk start en een levensduur heeft van 2.000 uur.
  • Philips Twistline Alu 3000 hours: Dezelfde lamp als de Alu 2000 uur maar heeft een langere levensduur van 3.000 uur.
  • Philips EcoHalo Twist: Deze lamp heeft een levensduur van 2.000 uur en bespaart tot 30% energie ten opzichte van de standaard GU10 halogeen.
     

Geld besparen met LED

Vergeleken met halogeenlampen kunt u met LED lampen veel meer energie besparen! De  Philips MASTER LEDspot MV GU10 Value 4.3-50W bespaart maar liefst 80% op energie en heeft een levensduur van 40.000 uur! Hierdoor is dit de ideale vervanger voor de Philips GU10 Halogeen lampen !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen