Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Philips E14 Halogeen lamp

In deze categorie vindt u alle Halogeenlampen met een E14 fitting. Alle Philips E14 Halogeenlampen op Lampdirect zijn van de hoogste kwaliteit. Aan de linkerkant van uw scherm vindt u een makkelijke filter, zodat u de lichtkleur kan kiezen van uw E14 Halogeenlamp. Lampdirect biedt u korting op hogere aantallen. Koop uw Philips E14 Halogeenlampen op Lampdirect, we garanderen u lage prijzen en een snelle levering!
Lees meer

21 artikel(en)

21 Producten

21 artikel(en)

21 Producten

E14 Halogeenlampen van hoge kwaliteit en het merk Philips bij Lampdirect! Bestel vandaag nog!
 

Philips E14 Halogeen lampen

Philips E14 Halogeen lampen werken hetzelfde als gloeilampen, het enige verschil is dat er halogenen aan het gas toegevoegd zijn. Dit verhoogt de efficiëntie en de levensduur van de lamp, dit zorgt ervoor dat de Philips E14 een betrouwbare lamp is.

  • Warme kleurtemperatuur (2700K) voor een warme en knusse sfeer. Philips E14 Halogeen
  • Uitstekende kleurweergave van 100Ra waardoor u kleuren exact ziet zoals ze zijn.
  • UV filter om het vervagen van kleuren te voorkomen.
  • Langere levensduur dan gloeilampen: 2.000 uur.
  • Alle lampen zijn dimbaar om de helderheid van het licht te veranderen.

Het warme licht is zeer geschikt om een fijne sfeer te creëren, hierdoor is de lamp perfect voor huizen, restaurants en hotels. Door het UV filter en de uitstekende kleurweergave is de lamp ook ideaal in galleriën en musea.

Bent u op zoek naar een vergelijkbare lamp maar met een langere levensduur en een lager energieverbruik? Kies voor LED! Met de  Philips LED lamp E14 kunt u tot 80% besparen op energie!
 

Kies de juiste lamp!


 

  • In deze categorie vindt u veel verschillende vormen! Kies voor de vorm die u nodig heeft zoals een ronde lamp, kaarsvormig, spotlamp of een lamp met een reflector. Er zijn genoeg mogelijkheden!
  • Hierna kiest u het juiste vermogen. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst. Lampdirect raadt u aan om hetzelfde vermogen te kiezen als u tevreden bent met het huidige.
  • Als u voor een reflector lamp kiest, heeft u ook de keuze voor de gradenbundel: 25 en 30D. Voor accentverlichting kiest u 25D. Voor algemene verlichting kiest u 30D.
     

De Philips E14 Halogeen vervangen

Het is zeer eenvoudig om de Philips E14 Halogeen lampen te vervangen, de lamp is namelijk 1-op-1 vervangbaar. Let wel op dat u de lamp niet aanraakt omdat de lamp door gebruik zeer heet kan worden. Raak de lamp nooit met uw blote handen aan, door het vet op uw vingers kunt u de levensduur van de lamp verkorten.

Geniet nu van het sprankelende licht van de Philips E14 Halogeen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen