Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Overige Philips halogeen lampen

In deze categorie kunt u de Halogeenlampen vinden met minder voorkomende fittingen zoals: GZ10 of R37. Zorg ervoor dat u op deze pagina kijkt wanneer de fittingen niet bij de andere categorieën worden genoemd. Alle Halogeenlampen hebben een ding gemeen: ze hebben een hoge kleurweergave (CRI Colour Rendering Index). Als u de fitting die u zoekt niet kunt vinden, neem dan voor advies direct contact met ons op. Koop uw Halogeenlampen op Lampdirect, we garanderen u lage prijzen en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

77 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 77 in totaal

77 Producten

Diverse soorten halogeenlampen van Philips zijn nu te bestellen bij Lampdirect.nl tegen lage prijzen en een snelle verzending. Geniet van de hoge kwaliteit en het brede aanbod!
 

Overige Philips Halogeen lampen

In deze categorie vindt u Philips halogeenlampen die een zeer specifieke toepassing of een afwijkende lampvoet hebben. Over het algemeen kunnen de producten in deze categorie in de volgende categorieën geplaats worden:

  • Capsule lampen: Deze smalle en compacte lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lampvoeten zoals de G4, GY6.35, GY6.5 en GX9.5. 
  • Fibre Optics: Deze lampen worden vooral voor medische en wetenschappelijke toepassingen gebruikt.
  • Dental Hardening: Deze lampen zijn speciaal ontworpen voor tandartspraktijken.
  • Dichroic Reflector: Deze lampen stralen de warmte naar de achterkant van de lamp.
     

Kies de juiste lamp

Het is belangrijk dat u een lamp kiest die hetzelfde is als uw huidige lamp. Andere lampen kunnen een afwijkende lampvoet hebben of zijn voor zeer specifieke toepassingen bedoeld. Let op met het kiezen van het vermogen, zeker als de lamp een transformator nodig heeft. Deze is namelijk afgesteld tot een bepaald vermogen. Daarnaast geld: hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst.

Alle lampen zijn dimbaar en hebben een uitstekende kleurweergave van 90-100Ra. Hierdoor ziet u kleuren exact zoals ze zijn. U kunt wel kiezen voor de kleurtemperatuur zoals extra warm wit (2700K) en warm wit (3000K). 
 

Installatie en vervanging

Om uw oude lamp te vervangen voor een nieuwe lamp, draait of klikt u de lamp uit het armatuur (afhankelijk van de lampvoet) en plaatst de nieuwe lamp. Zorg ervoor dat de lamp voldoende is afgekoeld of gebruik een doek bij het vervangen.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen