Vorige

Philips Halogeenlampen

Op deze pagina kunt u ons volledige assortiment van Philips Halogeenlampen bekijken. Het is belangrijk om de fitting van uw huidige Halogeenlamp te controleren, dit is om er zeker van te zijn dat u de goede heeft. Bij Lampdirect hebben we een grote selectie van Philips Halogeenlampen, variërend van E14 & E27 Halogeenlampen tot GU10 en G5.3 Halogeenlampen die gebruikt kunnen worden in spotlampen. Op de linkerzijde van het scherm kunt u de fitting kiezen die u nodig heeft. Philips Halogeenlampen helpt u met het besparen van geld en het verminderen van uw energieconsumptie. Koop uw Philips Halogeenlampen bij Lampdirect, we garanderen u goedkope Philips Halogeenlampen en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 213 in totaal

213 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 213 in totaal

213 Producten

 

Philips halogeenlampen

Bij Lampdirect.be koopt u uw Philips halogeenverlichting tegen de voordeligste prijzen! Profiteer van de goede service en snelle verzending!

Kenmerken Philips halogeenlampen

Philips Halogeenlampen zijn gloeilampen waarin een wolfraam gloeidraad is toegevoegd. Halogeenlampen zijn gemaakt van kwartsglas waardoor ze de hoge temperaturen gemakkelijker kunnen weerstaan. In de lamp bevindt zich halogeengas.

 • In deze categorie bevinden zich veel verschillende lampvoeten zoals E27, E14 en GU10.
 • Uitstekende kleurweergave van 90-100Ra waardoor kleuren natuurlijk overkomen.
 • Langere levensduur dan gloeilampen (variërend van 2.000 tot 5.000 uur).
 • Alle halogeenlampen zijn dimbaar.
 • Met het UV filter wordt verkleuring van de verlichte objecten voorkomen.

De Philips halogeenlampen kunnen worden gebruikt in veel verschillende situaties (die variëren afhankelijk van het product) bijvoorbeeld: hotels, restaurants, cafes, winkels of bij u thuis. Het is mogelijk om deze lampen zowel zonder als met reflector te kopen. De halogeenlampen met reflector hebben een gradenbundel van 4° tot 50°.
 

Kies de juiste halogeenlamp

Zoals eerder genoemd zijn er verschillende soorten lampvoeten in deze categorie. Kies de juiste lampvoet zodat de lamp altijd in uw armatuur zal passen. Daarnaast zijn er verschillende vermogen beschikbaar van 5W tot 5000W. Hoe hoger het vermogen, hoe meer licht de lamp uitstraalt.

 • Maak een keuze voor de juiste kleurtemperatuur: 2700K voor zeer warm wit, 3000K voor warm wit en 4000K voor koel wit.
 • Er zijn verschillende vormen zoals een capsule, reflector of de klassieke A vorm.
 • Bepaal de juiste gradenbundel. Hoe hoger de gradenbundel, hoe breder het licht wordt verspreid. Kies van 8 tot 24° voor accentverlichting en van 30 tot 60° voor algemene verlichting.
 • Sommige lampen werken niet op 220-240V netstroom maar bijvoorbeeld op 12 of 24V. Deze lampen hebben een transformator nodig.
   

Vervanging van halogeenlampen

 • Omdat halogeenlampen zeer warm worden, raden wij aan deze nooit met de blote hand te vervangen. Laat de halogeenlamp minimaal een half uur afkoelen voordat u deze vervangt.
 • Schakel de halogeenverlichting altijd uit voordat u begint met vervangen. Dit voorkomt het risico op elektrocutatie.
 • Raak de nieuwe halogeenlamp niet aan met uw blote handen, deze zijn namelijk altijd een beetje vet. De halogeenlamp heeft een kortere levensduur wanneer deze vet is bij plaatsing.
   

Alternatieven voor Philips halogeenverlichting

Het is mogelijk om uw halogeenlampen te vervangen voor LED-lampen van Philips. Met de LED-alternatieven kunt u flink besparen op uw energierekening maar ook nog eens op de vervangingskosten door de 10 tot 15 keer langere levensduur van LED. LED lampen zijn bovendien tot 80% energiezuiniger en bevatten geen chemicaliën. Bekijk onderstaande video om te zien hoe u kunt overstapen!

 

 

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen