Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Philips CDM Short Arc

Op deze pagina kunt u onze Philips CDM Short Arc vinden. Deze lampen gebruiken dezelfde technologie als Gasontladingslampen, alleen in een kleiner formaat. Daarom, kan Philips CDM Short Arc worden gebruikt in kleinere armaturen. De levensverwachting van Philips CDM Short Arc kan wel 30.000 uur zijn. Sommige lampen komen met een UV-Blok, die de kleurvervaging tegengaat van bepaalde items of artikelen. We bieden u Philips CDM Short Arc voor lage prijzen met een snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het vinden van de juiste compacte gasontladingslampen!
Lees meer

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

 

Philips CDM Short Arc te koop op Lampdirect.be

Lampdirect.be heeft de Philips CDM Short Arc opgenomen in het assoritment. Dit is een serie Philips lampen die bekend staat om de goede prestaties. Ze worden vooral gebruikt voor speciale doeleinden, bijvoorbeeld in het theater of om architectuur te belichten. 
 

Philips Broadway Architectural CDM-SA R

De Philips Broadway Architect CDM-SA/T  is een efficiënte lamp die meer lumen per watt produceert dan standaard lampen. De CDM-SA straalt 14.000 lumen uit en heeft een uitstekende kleurweergave van 90-100Ra. Kleuren worden hierdoor weergegeven zoals ze werkelijk zijn. De kleurtemperatuur is koud wit (4200K).

Deze lampen worden veelal gebruikt in de reclame en als decoratieve buitenverlichting of in winkels en etalages. Om zichtbaar geknipper te voorkomen, is het aan te raden om een elektronisch voorschakelapparaat te gebruiken.
 

Philips Focusline CDM-SA/R

De Philips Focusline CDM-SA/R  heeft een hoge lichtbundelintensiteit en zorgt voor frisse, witte kleurimpressies. De kleur van het licht blijft stabiel gedurende de levensduur en de lamp heeft een perfecte kleurweergave (80-89Ra). De lichtbron heeft een lange levensduur van 6.000 uur.

Door het UV filter zorgt deze lamp dat warmtegevoelige objecten niet verkleuren. Zo kunt u denken aan schilderijen en kleding. De lampen worden over het algemeen gebruikt voor reclame en decoratieve buitenverlichting. Buitenshuis kunt u de verlichting gebruiken voor het verlichten van architectuur.
 

Philips Ceramic ST

Bij de  kunnen kleinere armaturen worden gebruikt. De lamp heeft een levensduur van 4.000 uur. 

Lampdirect.be heeft 1 type ceramic ST lamp in het assortiment; de 250W en heeft lampvoet GZY9.5. Door de kleurtemperatuur van 3200K zorgt de lamp voor mooi warm wit licht. De warmteontwikkeling is geminimaliseerd waardoor de lamp minder warmte verspreid. Deze lamp wordt veel gebruikt in studio's en theaters.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen