Vorige

VSA's voor T5, PL en TL Mini lampen

In deze categorie vind u de elektronische voorschakelapparaten. De belangrijkste voordelen van deze typen voorschakelapparaten is dat ze er voor zorgen dat de buizen niet flikkeren en meegaan voor ongeveer 25.000 uur. Al uw fluorescerende buizen starten binnen 1 seconde en het voorschakelapparaat zorgt dat deze niet oververhit raakt. Koop uw VSA's voor T5 & PL & Mini TL-Lampen bij Lampdirect, we garanderen u goedkope VSA's voor T5 & PL & Mini TL-Lampen en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

80 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

80 Producten

Welke voorschakelapparaat PL en TL mini heeft u nodig?

Om het juiste voorschakelapparaat PL of TL Mini te kiezen zijn er een aantal gegevens van belang. Om te beginnen is van belang om te weten dat alleen PL lampen met een 4pins voet kunnen worden aangesloten op electronische voorschakelapparaten PL. 2pins PL verlichting werkt alleen in combinatie met een conventionele voorschakelapparaat PL. TL Mini lampen kunnen op beide voorschakelapparaten worden aangesloten.

Tevens dient u het wattage van de lampen te weten. Afhankelijk van de verschillende wattages zijn er diverse voorschakelapparaten PL en TL mini geschikt.

Daarnaast is van belang hoeveel buizen er zullen worden aangesloten op het voorschakelapparaat. Ook hierbij treden verschillen op in voorschakelapparaat PL en TL mini.

Tot slot dient u bij uw keuze rekening te houden met uw voorkeur met betrekking tot de mogelijkheid om uw verlichting al dan niet te dimmen. Voorschakelapparaten waarbij de buizen niet kunnen worden gedimd worden aangeduid als 'Performer' (HF-P), 'Matchbox Red' (HFMR) en 'Matchbox Blue' (HFMB).  Voorschakelapparaten waarbij de PL en TL Mini buizen wel dimbaar zijn kunt u herkennen aan de typering 'Regulator' (HF-R).

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen