Vorige

VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL

Elk type van Gasontladingslampen vereisen een voorschakelapparaat dat de stroom reguleert die de lamp ontvangt. Wanneer u het goede Voorschakelapparaat voor uw Gasontladingslampen probeert te vinden is het belangrijk om te weten hoeveel lampen u wilt aansluiten en de totale wattage. In deze categorie vind u VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL. Lampdirect biedt u goedkope VSA's voor SON / CDO / HPI / HPL en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

55 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

55 Producten

"

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw SON / CDO lamp?

 

De meest voorkomende electronische VSA's voor SON / CDO verlichting zijn de HID-DV VSA's. In de naam/beschrijving van het voorschakelapparaat kunt u het wattage van uw lamp terugvinden. Voordelen van een elektronisch VSA zijn dat de lamp sneller opstart en langer meegaat. Een elektronisch VSA verbruikt tevens minder stroom dan een conventioneel VSA.

 

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw HPI / HPL lamp?

Voor uw HPI / HPL verlichting zijn enkel conventionele VSA's geschikt. Deze zijn te herkennen aan de BHL typering gevolgd door een cijfer dat het wattage van uw HPI / HPL lamp aangeeft. Zo ziet u in een oogopslag welk VSA geschikt is voor uw HPI / HPL lamp.

"

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen