Vorige

VSA's voor SDW

Elk type van Gasontladingslampen vereisen een voorschakelapparaat dat de stroom reguleert die de lamp ontvangt. Wanneer u het goede Voorschakelapparaat voor uw Gasontladingslampen probeert te vinden is het belangrijk om te weten hoeveel lampen u wilt aansluiten en de totale wattage. In deze categorie vind u VSA's voor SDW. Lampdirect biedt u goedkope VSA's voor SDW en een snelle levering.
Lees meer

8 artikel(en)

8 Producten

8 artikel(en)

8 Producten

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw SDW-T lamp?

Voor uw SDW-T verlichting zijn alleen conventionele voorschakelapparaten geschikt. Het VSA wordt aangeduid met BSL. Doordat het een conventioneel voorschakelapparaat betreft, heeft u tevens een ontsteker nodig. Deze wordt aangeduid met CSLS. De cijfer aanduiding achter BSL staat voor het wattage van uw SDW-T lamp, zodat u snel en overzichtelijk het juiste VSA kunt vinden. 

Welk VSA (voorschakelapparaat) heeft u nodig voor uw SDW-TG lamp?

Voor uw SDW-TG verlichting zijn alleen elektronische voorschakelapparaten geschikt. De meest vookomende VSA is de HID-PrimaVision (PV). De cijferaanduiding na HID-PV staat voor het wattage van uw SDW-TG lamp, zodat u snel en overzichtelijk het juiste VSA kunt vinden.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen