Vorige

Philips Accessoires

Op deze pagina vindt u alle accessoires die je nodig hebt betreffende jouw buizen en lampen. Gevarieerd van starters voor LED of fluorescerende buizen, voor voorschakelapparaten voor Gasontladingslampen. Klik simpelweg op het symbool voor het type accessoire dat je nodig hebt. In het geval dat je er niet zeker van bent, gebruik dan de filter aan de linkerzijde van de pagina, op deze manier kunt u uzelf makkelijk navigeren naar de producten die je nodig hebt.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 250 in totaal

250 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 250 in totaal

250 Producten

 

Philips Accessoires

Op zoek naar verschillende accessoires voor uw lampen? Philips biedt nu hoge kwaliteit voorschakelapparaten en starters tegen de beste prijzen!

Starters voor TL lampen

Starters worden gebruikt om TL lampen op te laten starten en zijn alleen nodig in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat. Door de aanwezigheid van een starter wordt de levensduur van de TL lampen met 25% verlengd. Lampdirect raadt u aan om iedere keer dat u uw TL buis vervangt, ook uw starter te vervangen. 

  • Conventionele starters zijn de meest voorkomende starters voor TL buizen. De  Philips Ecoclick Starters zijn loodvrij, niet radioactief en kunnen 10.000 keer schakelen.
  • Elektronische starters kunnen 100.000 keer veilig schakelen. De  Philips Safety and Comfort Starters worden aanbevolen voor situaties waar veiligheid zeer belangrijk is. Oververhitting wordt voorkomen en is daarom geschikt voor brandbare situaties.
  • LED starters zijn elektronische starters en zijn gemaakt voor LED buizen. Niet alle LED buizen hebben een starter nodig, kijk daarvoor naar de productinformatie van de TL buis.
     

Voorschakelapparaten

Een voorschakelapparaat, ofwel een vsa, zorgt ervoor dat een TL lamp of gasontladingslamp het juiste vermogen krijgt aangeleverd. Zonder een voorschakelapparaat zou de lamp direct doorbranden. Voor TL buizen zijn alleen elektronische voorschakelapparaten beschikbaar, voor gasontladingslampen zowel elektronische als conventionele vsa's

Voorschakelapparaten hebben altijd een driecijferige code in de productnaam. Het eerste cijfer staat voor het aantal TL lampen dat op één vsa aangesloten kan worden, de overige 2 cijfers staan voor het vermogen (W) per buis. Bijvoorbeeld: 258, een voorschakelapparaat geschikt voor 2 TL buizen die ieder een vermogen hebben van 58W.
 

Onstekers en Philips Controllers

Een ontsteker wordt gebruikt om gasontladingslampen te laten ontsteken. De ontstekers werken serie geschakeld en zijn ideaal voor toepassingen buitenshuis. Controllers worden gebruikt om alle lampen die hierop aangesloten zijn onafhankelijk aan en uit te schakelen. Een controller wordt over het algemeen buitenshuis gebruikt.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen