Vorige

Philips TrueForce LED HPL

Philips TrueForce LED HPL

Beschrijving Philips TrueForce LED HPL

De Philips TrueForce LED HPL Lampen zijn speciaal gemaakt om Philips HPL Lampen te vervangen. Deze HPL lampen worden uitgefaseerd omdat ze veel energie verbruiken en kwik bevatten. De lamp is verkrijgbaar in 2 soorten: met heldere of matte afwerking. De matte afwerking is geschikt voor open armaturen en de heldere afwerking is geschikt voor gesloten armaturen. Met dit LED alternatief heeft u het beste van 2 werelden: U bespaart 74% energie en deze lampen bevatten geen kwik of andere giftige stoffen. Bovendien bent u met deze HPL LED lampen verzekerd van een lange levensduur van 50.000 uur, dit is ongeveer 20 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving.

U bespaart niet alleen 74% energiekosten, tevens bespaart u veel vervangingskosten. U bent 20 jaar geen geld kwijt aan vervangingslampen en geen tijd kwijt aan de vervanging van de lampen. Deze HPL LED lampen geven dezelfde kleur als u gewend bent van uw HPL lampen: Koel wit (4000K / kleurcode 740).

HPL lampen worden traditioneel veel toegepast in straatverlichting en industrie, deze LED vervangers zijn door de lange levensduur erg geschikt voor deze toepassing.

Door de lange garantieperiode van 5 jaar bent u verzekert van goede verlichting voor een lange periode.

Vervangen is eenvoudig:

  • Schakel de stroom uit
  • Open het armatuur en schroef de oude HPL lamp eruit
  • Schroef de Philips TrueForce HPL LED lamp in de fitting
  • Sluit het armatuur
  • Schakel de stroom in en bespaar direct 74% energie
  • Lever de oude HPL lamp(en) gratis in bij een milieustraat bij u in de buurt
Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen