Vorige

Philips TL5 ActiViva

Philips TL5 ActiViva

Beschrijving Philips TL5 ActiViva

De Philips Master TL5 ActiViva lampen zijn zeer efficiënte TL-buizen met speciale gassen waardoor de arbeidsomstandigheden en daarmee de prestaties verbeteren. U kunt deze TL-buizen gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat.

Kenmerken Philips Master TL5 ActiViva

De kleurweergave van >80Ra is erg goed voor deze energiezuinige TL-buizen. De levensduur bedraagt ongeveer 24.000 uur en maakt deze TL-buis tot een waardige vervanger van standaard TL5 buizen.

De TL5 ActiViva buizen zijn verkrijgbaar in de kleuren 8000K(natural) en 17000K(active), bovendien zijn de Philips Master TL5 ActiViva lampen dimbaar. De diamater van deze lampen is 16mm en de lampen hebben een G5 lampvoet.

Door de hoge kleurtemperatuur van de TL5 ActiViva serie helpen deze lampen om arbeidsomstandigheden en daardoor prestaties te optimaliseren.

Tip: Doosverpakking TL5 ActiViva 40 stuks.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen