Vorige

Philips TL-D Xtra Secura (MASTER)

Beschrijving Philips TL-D Xtra Secura (MASTER)

De Philips TL-D Xtra Secura lampen zijn lagedruk-ontladingslampen met een diameter van 26mm. De TL-D Xtra Secura Lampen zijn speciale TL-Buizen met een beschermende coating. De coating op deze Philips Xtra Secura TL-Buizen zorgt ervoor dat er geen glassplinters vrijkomen bij breuk van de TL-Buis. Hierdoor blijven de verlichte producten beschermd bij een eventuele breuk.

De Philips TL-D Xtra Secura lampen worden vaak toegepast voor verlichting van voedingsmiddelen of in sportzalen.

Kenmerken Philips TLD Xtra Secura

De TLD Xtra Secura lampen hebben een goede lichtefficiëntie, die ze bovendien gedurende de volledige levensduur vasthouden.

TLD Xtra Secura Lampen zijn uitwisselbaar met alle standaard TL-D Super 80 lampen. Het is daarbij niet van belang of deze van een conventioneel of electronisch voorschakelapparaat. De Philips TL-D Xtra Secura is leverbaar in de kleuren 830 (3000K) of 840 (4000K).

Voor een nog langere levensduur kiest u de Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER) , deze lamp is bijzonder geschikt indien lampvervanging meer dan €9 per lamp kost.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen