Vorige

Philips SDW-T (MASTER)

Philips SDW-T (MASTER)

  • Wattage

Beschrijving Philips SDW-T (MASTER)

Philips SDW-T

De Philips SDW-T is een keramische hogedruk-natriumlamp. Hierdoor verspreidt de lamp zeer helder licht met een goede kleurweergave (80-89Ra) en worden kleurenweergegeven zoals ze zijn. Bovendien komen warme kleuren zoals rood en goud extra goed uit. Hierdoor is de lamp zeer geschikt in voor bloemen en versproducten!

  • Kleurtemperatuur van 2500K waardoor zeer warm licht wordt uitgestraald.
  • Lange levensduur van 15.000 uur.
  • Universele brandstand

De lamp heeft een PG12-1 lampvoet en werkt op een voorschakelapparaat. Let wel op bij het kiezen van een SDW-T lamp, het voorschakelapparaat is afgestemd op het huidige vermogen. Let op dat u het vermogen van het vsa niet overschrijdt. Kies uit de wattages: 35, 50 en 100W.

De SDW-T mag gebruikt worden in open armaturen en is geschikt als winkelverlichting, decoratieve buitenverlichting en kan als downlighter gebruikt worden voor de accentuering van warme kleuren. Als u de lamp buiten wilt gebruiken dient u een armatuur te gebruiken met een IP bescherming (bescherming tegen water en stof).

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen