Vorige

Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Kleurcode

Wattage

Beschrijving Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

De Philips PL-C Xtra 4P (Master) lampen zijn zeer energiezuinige compacte fluorescentielampen. De PL C Xtra 4P serie kunt u gebruiken op een elektronisch voorschakelapparaat. De PL-C Xtra 4P lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren: 830 en 840 en in de volgende wattages: 18W en 26W. Deze PL C Xtra 4P lampen hebben een levensduur van 33.000 uur ten opzichte van een levensduur van 13.000 uur bij de reguliere Philips PL-C 4 P lampen.

Kenmerken Philips PL C Xtra 4P

Met een kleurweergave van >80Ra is deze lamp erg geschikt voor toepassing in algemene verlichting(bijvoorbeeld op kantoren en in winkels). De levensduur is zeer lang met ongeveer 33.000 uur(elektronisch voorschakelapparaat).

De kleurtemperatuur verschilt per type en is in een 3000K en 4000K uitvoering verkrijgbaar. De lampvoet is afhankelijk van de uitvoering: G24q-2 (18W) of G24q-3 (26W). Het is dus niet mogelijk om een ander wattage lamp in uw voorschakelapparaat gebruiken dan waarvoor deze bedoelt is.

Heeft uw lamp 2 koperen pinnetjes aan de onderzijde? Kies dan voor de

Lees meerSwipe Up

Wij helpen u graag!

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 20:00 uur
(vr 17:00) op:

03 808 45 92

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen