• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Offerte & advies op maat

Philips Pentura Mini BN133C 60cm 3000K 650lm

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips Pentura Mini BN133C 60cm 3000K 650lm

Beschrijving Philips Pentura Mini BN133C 60cm 3000K 650lm

Goed om te weten

  • Ultraslanke Philips LED Batten
  • 40.000 branduren
  • Ideaal voor beperkte ruimtes
  • Eenvoudige installatie
  • Warm wit licht
  • 135° gradenbundel
  • 5 jaar all-in garantie

Ultraslanke Philips LED Batten

De Philips Pentura Mini BN133C is een knap staaltje innovatie en hoge kwaliteit in één duurzame LED Batten. Dit extreem slanke Philips inbouwarmatuur van 60cm biedt alle voordelen die LED verlichting met zich meebrengt en verbruikt slechts 7 Watt. Het is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 1x18 Watt in compacte verlichtingstoepassingen. Je bespaart met dit LED product al gauw 62% aan energiekosten.

40.000 branduren

Met 40.000 branduren hoef je ruim 13 jaar niet naar deze Philips LED Pentura Mini om te kijken. Deze berekening is gemaakt op basis van gemiddeld 60 branduren per week. Een mooie bijkomstigheid is dat je in dezelfde periode ook geen onderhouds- en vervangingskosten meer hebt. Dit Philips LED product mag dus zeker worden gezien als een investering die zich snel weer terug zal verdienen. Verder zorgt de zeer hoge powerfactor van >0,90 ervoor dat er gedurende de levensduur van dit product vrijwel geen vermogen verloren gaat.

Ideaal voor beperkte ruimtes

Een groot voordeel van deze stofdichte (IP40) Philips Mini LED Batten is zijn mate van flexibiliteit in smalle ruimtes. Zijn geringe hoogte (34mm) en breedte (22mm) maken deze armaturen erg geschikt voor bijvoorbeeld het verlichten van schappen in een supermarkt of werkbladen. Omdat beide eindkappen van dit LED product doorschijnend zijn, zien klanten geen zwarte vlekken tussen producten. Dit zorgt voor een maximale klantbeleving.

Eenvoudige installatie

Het installeren van deze Philips LED Batten is vrij eenvoudig. Dat komt onder andere omdat de driver al is ingebouwd. Verder zorgen de stevige rvs aansluitclips en de doorvoerbedrading ervoor dat de installatie van dit Philips product vlot zal verlopen. Je kunt geheel naar eigen wens een langere lichtlijn maken. De behuizing van deze witte Pentura Mini BN133C is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polycarbonaat.

Warm wit licht

Met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, straalt deze Pentura Mini BN133C een warm wit licht uit. Dit is een kleurtemperatuur die breed toepasbaar is en in de praktijk een aangenaam licht geeft, met een warme tint.

135° gradenbundel

Dit Philips Pentura Mini armatuur heeft met 135° een brede stralingshoek. Hiermee kan een groot oppervlak op elke gewenste plek worden verlicht. Dankzij de hoge lichtopbrengst (650 lumen) is dit armatuur in staat om binnen zijn omgeving te zorgen voor een perfecte spreiding van het licht.

5 jaar all-in garantie

Lampdirect biedt op producten uit deze Pentura serie van Philips een all-in-garantie van maar liefst 5 jaar. Wil je meer informatie over deze LED Battens of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact met ons op!

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als slecht op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Prijs / kwaliteit is OK