Vorige

Philips MHN-SA (MASTER)

Philips MHN-SA (MASTER)

Beschrijving Philips MHN-SA (MASTER)

Bestel de Philips MHN-SA tegen de beste prijs bij Lampdirect! Philips's 1e keus in grote hoeveelheden en tegen aanzienlijke kortingen! Aarzel niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Philips MHN-SA

De Philips MHN-SA is een bolvoïde metaalhalogeenlamp met een tweekneepslampvoet, speciaal ontwikkeld voor de "ArenaVission" schijnwerper en bijzonder geschikt voor stadionverlichting. De Philips MHN-SA lampen hebben een hoog rendement waardoor het aantal armaturen beperkt kan blijven. Hierdoor zijn de investerings- en bedrijfskosten minimaal. Daarbij creëren dePhilips MHN-SAlampen een aangename lichtomgeving met hoog visueel comfort voor spelers en toeschouwers. Philips MHN-SA lampen hebben een kleurweergave van 90Ra en een kleurtemperatuur 5600K.

De gemiddelde levensduur van de Philips MHN-SA is 5000 uur. De Philips MHN-SA lamp is verkrijgbaar in een 230V en een 400V variant. De MHN-SA is verkrijgbaar in een 1800W en een 2000W variant. Philips heeft de MHN-SA lamp onder andere succesvol toegepast bij de verlichting van alle stadions voor het WK2010 in Zuid Afrika.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen