Vorige

Philips MASTERLine 111 G53 AR111

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips MASTERLine 111 G53 AR111

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips MASTERLine 111 G53 AR111

Philips MASTERline 111

De Philips MASTERline 111 is dé vervanger voor de Philips Aluline 111 door de langere levensduur en het lagere verbruik. Deze laagspanningshalogeenlamp heeft een zeer hoog energierendement. De lange levensduur wordt mogelijk gemaakt door de IR coating in de reflector.

Kenmerken Philips MASTERline 111

De MASTERline 111 heeft een decoratieve aluminium reflector met een keramische anti-verblindingskap. Door de aluminium coating wordt warmte in het achterwaartse licht voorkomen. Hierdoor is de lamp zeer geschikt op plaatsen met lage plafonds. Daarnaast straalt de lamp helder, sprankelend halogeenlicht uit zodat objecten op een mooie manier in de schijnwerpers worden gezet.

  • Volledig dimbaar zodat u de helderheid van het licht kan aanpassen
  • Lange levensduur van 4.000 uur
  • Uitstekende kleurweergave van 90-100Ra waardoor kleuren natuurlijk overkomen
  • Door het UV filter behouden verlichte objecten hun kleuren
  • Onmiddelijke start

De lamp heeft een G53 lampvoet. Dit houdt in dat de lamp een steekfitting heeft waarbij de 2 pinnen 53mm uit elkaar staan. Omdat de lamp op een lage spanning werkt kunt u de lamp niet direct aansluiten op het stroomnet. Hiervoor heeft een u een transformator nodig. U kunt deze halogeenspot gebruiken als accentverlichting om de juiste sfeer te creëren in hotels, restaurants en winkels.

Kies de juiste MASTERline 111

Om de juiste keuze te maken kunt u uit verschillende kenmerken kiezen. Zo zijn er verschillende soorten wattages mogelijk: 30, 45 en 60W. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst. Kies daarnaast ook voor de juiste gradenbundel. De gradenbundel geeft aan hoe breed het licht verspreid wordt. 8D wordt gebruikt om producten te accentueren. 24 en 45D worden gebruikt als algemene verlichting.

Wilt u graag een lamp met een langere levensduur? Kies de !! Met deze lamp kunt u tot 80% energie besparen en geniet u van een levensduur van maar liefst 40.000 uur!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen