• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder

Philips MASTERColour CDM-TD Essential 70W 842 RX7s

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips MASTERColour CDM-TD Essential 70W 842 RX7s

Beschrijving Philips MASTERColour CDM-TD Essential 70W 842 RX7s

Bij Lampdirect koopt u de Philips CDM-TD Essential 70W 842 RX7s (MASTERColour) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken Philips CDM-TD Essential 70W 842 RX7s (MASTERColour)

De CDM-TD Essential gasontladingslampen zijn hebben een dubbele lampvoet. Dit is het beste alternatief voor kwartslampen. Ze hebben een zeer hoge lichtopbrengst en hebben een gemiddelde levensduur van 12.000 uur.

Ze zijn zeer efficiënt en door de lange levensduur verlaagd u uw vervangingskosten. De kleurweergave-index is goed te noemen (85Ra) en de lamp geeft een helder wit licht (4200K).

Waar kunt u de Philips CDM-TD Essential 70W 842 RX7s (MASTERColour) gebruiken?

De kleur blijft stabiel gedurende de brandtjd. Deze lampen zijn erg geschikt voor verlichting in kantoren en openbare gebouwen. Ze worden tevens gebruikt in winkels en etalages. Door de UV-filter zorgt deze lichtbron ervoor dat warmtegevoelige objecten niet verkleuren. De lampen zijn buiten te gebruiken om bijvoorbeeld gevels, standbeelden en monumenten te verlichten.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als erg goed op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by website
Enfin la lampe que je voulais !